123-Party Drive-in

750,00

 

DJ John voordelig en snel boeken? BoekJeBandje.nl is het bemiddelingskantoor waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot DJ John.

Omschrijving

DJ John van de 123-party Drive-in show is de goedgebekte, altijd vrolijke dj uit Purmerend. Inmiddels al vele jaren actief als DJ op bruiloften, kroegfeesten, verjaardagen, schuurfeesten en noem maar op. John weet als geen ander de dansvloer vol te krijgen en te houden.

In een 1 op 1 gesprek met de klant wordt besproken wat de klant wil. John past daar zijn programma en setlijst op aan. Wil je wel of geen Nederlandstalig? Wil je dat bepaalde nummer juist wel of juist niet? Het komt allemaal aan bod zodat jou avond wordt zoals je het had voorgesteld.

Zin in een feest? Boek dan DJ John met zijn 123-party drive-in show en het wordt feest!

Prijzen

Alle genoemde prijzen op de deze pagina zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina wordt de grootste aandacht besteed. BoekJeBandje aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BoekJeBandje behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op via 0514-234111 of per mail aan info@boekjebandje.nl