André Hazes jr.

7.995,00

Info of Offerte?

 

André Hazes, zoon van, met meerdere cd’s uit begint uit te groeien tot een ware volkszanger. André Hazes inhuren of boeken?  Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot André Hazes.

Beschrijving

André Hazes scoorde op zijn dertiende al zijn eerste nummer 1-­hit met Bedankt Mijn Vriend, een postuum duet met zijn vader voor het album Samen Met Dré. Na enkele uitstapjes op het gebied van acteren (de musical Kruistocht In Spijkerbroek en tv-­soap Onderweg Naar Morgen) en presenteren (Hazes Jr. Uit Z’n Bol voor Sterren.nl) ging hij door in de muziek. Eerst nog met zus Roxeanne;; samen maakten zij de albums Van Jou, Voor Jou uit 2010 en Samen Solo uit 2012. Een jaar later bracht Andre Jr. in eigen beheer zijn eerste soloalbum uit;; met singles als het titelnummer Mijn Beste Vriend en Een Laatste Kans maakte hij de overstap naar eigen, originele liedjes.

Onlangs deed hij mee aan het programma De Beste Zangers Van Nederland en scoorde zijn tweede nummer 1-­hit met Ik Leef Mijn Eigen Leven, een nummer van zijn vader. Het programma en die hit gaven André Jr.’s carrière een enorme boost. Platenlabels stonden voor hem in de rij, hij tekende uiteindelijk bij Dino Music. Daar verscheen dit jaar de hitsingle Leef, een aanstekelijk nummer met bijzondere clip, waar GTST-­acteur Bartho Braat een grote rol in speelt. Het is een overtuigend voorproefje van een nieuw album waar André Jr. inmiddels hard aan werkt.

“Leef” wordt bij optredens in het land geweldig ontvangen en André’s carrière gaat als een trein: onlangs mocht hij voor Ik Leef Mijn Eigen Leven nog een Buma Award in ontvangst nemen, de publieksprijs voor Favoriete Single. Zelf kan hij het prachtig verwoorden: “Tot een jaar geleden was ik ‘de zoon van André Hazes’, nu kennen mensen me als André Hazes Jr. Het scheelt een paar woorden, maar dat verschil voelt goed.
Volg ons en like ons!
error20

Prijzen

De genoemde prijs is de vanafprijs. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Volg ons en like ons!
error20

Videoclips

Enkele clips van de band/act:

 

Volg ons en like ons!
error20