Annie de Rooij [Look-a-Like]

449,00

 

Het welbekende tiepje van Paul de Leeuw, perfect vertolkt door Jan de Haan! Wanneer deze artiest binnen is dan weet je het zeker, het wordt een feest, meestal binnen 3 minuten!

Omschrijving

Het welbekende tiepje van Paul de Leeuw, perfect vertolkt door Jan de Haan! Wanneer deze artiest binnen is dan weet je het zeker, het wordt een feest, meestal binnen 3 minuten!

Hij is de dubbelganger en nog gekker dan de echte Annie de Rooij.

Met zijn vertolking van o.a. de Regenboog, de Schreeuw van de Leeuw en Ik heb je lief is het of de echte op het podium staat! Aangevuld met de nodige humor van Bob de Rooij en hits als Country Roads en Manuela zet hij elke zaal volledig op zin kop!

Jan de Haan was ook finalist in de soundmixshow van Henny Huisman. Deze act is bijzonder geschikt in feesttenten, café’s en bedrijfsfeesten. Ook voor openingen van presentatie doeleinden.

Annie komt desgewenst op met de brommer om het hele plaatje compleet te maken!

De speeltijd is afhankelijk van de toegift en de indeling van zijn programma. Door zich in te lezen kan hij het optreden zeer persoonlijk maken!

Videoclips

Enkele clips van de band/act:

Prijzen

Alle genoemde prijzen op de deze pagina zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina wordt de grootste aandacht besteed. BoekJeBandje aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BoekJeBandje behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op via 0514-234111 of per mail aan info@boekjebandje.nl