Bakker & Niehaus

795,00

Duo Bakker en Niehaus voordelig en snel boeken? BoekJeBandje.nl is het bemiddelingskantoor waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot Duo Bakker en Niehaus.

Omschrijving

Het duo Bakker & Niehaus wordt gevormd door Pieter Bakker en Sander Niehaus, die al jarenlang samen in de band Alice Springs spelen.

Country en Ierse folk

Country, Pop, Rock (‘n Roll), en natuurlijk Ierse folk zijn de stijlen waarin deze twee ervaren muzikanten hun muziek ten gehore brengen.

Enthousiast

Met een akoestische gitaar, elektrische gitaar, viool en een bassdrum passeren alle grote hits en meezingers van de jaren ’60 tot nu de revue en wordt overgoten met een enthousiast sausje.

De muziek kan als achtergrondmuziek gespeeld worden op bijvoorbeeld een personeelsfeest, braderie of receptie maar is ook zeer geschikt voor in een café, tentfeest of op een bruiloft.

Meer weten over dit enthousiaste duo? Neem contact op met onze medewerkers en wij vertellen waarom u dit duo zonder spijt achteraf kunt boeken.

 

Videoclips

Enkele clips van de band/act:

Prijzen

Alle genoemde prijzen op de deze pagina zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina wordt de grootste aandacht besteed. BoekJeBandje aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BoekJeBandje behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op via 0514-234111 of per mail aan info@boekjebandje.nl