CRS The Ultimate Classic Rock Show

prijs op aanvraag

De allerbeste rock songs, zowel ballads als het stevigere werk, gespeeld op formidabele wijze. Deze band is te boeken voor festivals, bedrijfsfeesten en is ook zeer geschikt voor theaters. Ervaren muzikanten uit Volendam en de rest van Noord-Holland zorgen voor een grote portie muzikaliteit.

Omschrijving

The Ultimate Classic Rock Show is een gloednieuwe band, met muzikanten uit Noord-Holland, die een show gaan brengen die, zoals de bandnaam al doet vermoeden, ‘The Ultimate Classic Rock Show’ gaat heten.

Er gaan tijdens deze show songs voorbij komen zoals: Comfortably Numb van Pink Floyd, Give a little bit van Supertramp, Heroes van David Bowie, Belfast Child van Simple Minds, You make loving fun van Fleetwood Mac, All I wanna do Is make love to you van Heart e.v.a

Het is dus de ultieme Classic Rock zoals het bedoeld is, zowel de rockballads als het stevigere werk.

De band bestaat uit muzikanten, die hun sporen in de muziek al verdiend hebben, te weten; Martijn Tuijp (Drums), Laurens Reij (Vocals & Gitaar), Tom Jurriaans (Zang), Sebastiaan Fledderman (Gitaar), Sonny Kwakman (Vocals & Zang), Ben Kwakman (Basgitaar) & Marc Boegem (Toetsen).

Een ultieme avond gevuld met de beste rock-classic van alle tijden.

Prijzen

Alle genoemde prijzen op de deze pagina zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina wordt de grootste aandacht besteed. BoekJeBandje aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BoekJeBandje behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op via 0514-234111 of per mail aan info@boekjebandje.nl