Daniël Metz

795,00

Deze ras-amelander speelt met zijn accordeon alle feesten plat. Zowel solo te boeken als in de ‘Gang is Alles’ samenstelling.

Vanaf € 795,- ex. 9% BTW (zie ‘prijzen’ voor meer info) !

Omschrijving

Daniël Metz is muzikant én Amelander in hart en nieren. Met zijn onnavolgbare accordeonspel zet hij gegarandeerd elke tent op z’n kop, van dorpsfeest tot carnaval en van oktoberfest tot bruine kroeg.

Vandaag de dag is Daniël een graag geziene collega voor een flink aantal Nederlandse muzikanten. De liefde voor het vak uit zich dan ook op alle mogelijke manieren, zowel voor als achter de schermen.

Videoclips

Enkele clips van de band/act:

 

Prijzen

Inprik € 795,00 ex. 9% BTW
Incl. licht en geluid tot max. 400 personen € 795,00 ex. 9% BTW

Speelduur 2 x 45 minuten

Extra set spelen? Dat kan tegen een extra vergoeding van € 100,- ex. 9% BTW

Alle genoemde prijzen op de deze pagina zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina wordt de grootste aandacht besteed. BoekJeBandje aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BoekJeBandje behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op via 0514-234111 of per mail aan info@boekjebandje.nl