De Koffer

1.995,00

 

De Koffer voordelig en snel boeken? BoekJeBandje.nl is het bemiddelingskantoor waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot De Koffer.

 

Omschrijving

Ja we zijn d’r klaar voor, feesttent, festival, personeelsfeest, trouwerij of kroeg. Voor elk feest is de koffer de party-band die je zoekt..

Bruisende show

Na veel geploeter, gevloek en echtscheidingen hebben we het toch voor elkaar gekregen om een bruisende show neer te zetten. Interactie, brede muziekkeus en gezelligheid is wat de koffer biedt. Van Nederlandstalig Marco Borsato, De Dijk, André Hazes, Jan Smit, schakelt De Koffer net zo gemakkelijk naar Alternatief killing in The Name van Rage Against the Machine of Metallica. Maar ook : AC/DC, Queen, PSY, LMFAO, Black Eyed Peas, Mumford & Sons . De koffer biedt het allemaal.

Passie voor muziek

7 totaal verschillende karakters, maar allemaal zo’n passie voor muziek, vormen de Koffer. Met ook echt 7 koffers komen ze naar elk optreden waar van alles inzit om het publiek te vermaken. Het kan zomaar zijn dat je door ons gekleed op het podium staat te zingen, of dat de band in disco outfit de nummers van Donna Summer en Abba staan te spelen. Beperkt aangepaste of ingrijpend verbouwde bekende nummers, verrassend gearrangeerde medleys, een breed scala aan muziekstijlen: het maakt van De Koffer de ultieme coverband voor een spetterende avond muziek en feest.

 

Videoclips

Enkele clips van de band/act:

 

Prijzen

Alle genoemde prijzen op de deze pagina zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina wordt de grootste aandacht besteed. BoekJeBandje aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BoekJeBandje behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op via 0514-234111 of per mail aan info@boekjebandje.nl