De Suskes

2.995,00

 

De Suskes boek je voordelig en snel bij BoekJeBandje.nl. Op en top feestband uit Friesland!

 

Omschrijving

De Suskes

Op 26 oktober 2009 besloten drie rasmuzikanten, Koos Keus, Sytse Haima en Sipke de Boer om de Suskes op te richten.

In zijn (bijna) tienjarig bestaan werd de band 2 x door de vakjury van de Party Awards uitgeroepen tot “Beste feestband van Nederland” en scoorden zij met “Melken doe je zo” een landelijke hit. Daarna volgde de hit “Boeren aan de macht” dat tijdens (en na) de boerenprotesten uitgroeide tot een nationale protesthit.

Daarnaast waren er de honderden optredens in feesttenten, kroegen en op buitenpodia. Overal waar deze band speelde zorgden ze voor een geweldige feest.

Precies tien jaar na de oprichting, op 26 oktober 2019 vierden zij hun jubileum op grootste wijze. In een met meer dan 2000 mensen afgeladen Sporthal de Trije in Franeker lieten de Suskes zien waarom zij één van de beste feestbands van Nederland zijn.

In 2021 is de band veranderd van samenstelling, Koos Keus besloot om een andere richting in te slaan en werd vervangen door drummer Wouter Bouma.

In het voorjaar van 2022 kwamen de Suskes uit met een nieuwe single: “Donders, Machtig Mooi”  Het lied is een echte hit. Veel airplay op de diverse radiozenders en live wordt het nummer enthousiast door het publiek mee gezongen.

Na deze single verscheen de “Illegale Kroeg”.

Ook deze plaat deed en doet het ontzettend goed!

Wie de Suskes boekt is verzekerd van een topavond en topfeest.

Speelduur: 3 x 50 minuten, inclusief geluid tot 800 personen.

Videoclips

Enkele clips van de band/act:

Prijzen

Alle genoemde prijzen op de deze pagina zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina wordt de grootste aandacht besteed. BoekJeBandje aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BoekJeBandje behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op via 0514-234111 of per mail aan info@boekjebandje.nl