Deadline

2.495,00

De Friese band Deadline bestaat al méér dan 30 jaar! Ze zijn te boeken voor bijvoorbeeld Feesttenten en Festivals. BoekJeBandje.nl is het bemiddelingskantoor waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot de band Deadline.

Uitverkocht

Omschrijving

Deadline, Top partyband voor alle feesten!

Deadline is een moderne professionele coverband geschikt voor elk feest. Modern houdt in dat het vijftal een op de gasten afgestemd repertoire speelt en dat kan van alles zijn, want de jongens zijn van alle markten thuis. Met hun jarenlange ervaring (ruim 25 jaar!) garandeert Deadline dat elk feest een geweldig succes wordt.

Geschiedenis, het ontstaan

1987  In 1987 startte Deadline als viertal. Peter, Jeroen, Michel en Dytmer besluiten met zijn vieren een band te formeren. Overigens speelden Peter, Jeroen en Dytmer daarvoor ook al met elkaar. Het leek Michel echter ook wel wat om in een band te spelen. Er was echter één klein probleempje. Hij bespeelde geen instrument en kon ook niet zingen. Maar op persoonlijk vlak klikte het en dus was de band een feit. Michel ging op gitaarles en gelukkig bleek hij een natuurtalent!

Naamloos

Rockmuziek was het genre waarin de verschillende muzieksmaken van het viertal bijeenkwamen en dus werd het repertoire gevuld met rockcovers. Overigens was de naam toen nog niet Deadline. Er werd naamloos gespeeld. Of de organisatie bedacht zelf maar een naam. Er moest immers toch iets op de poster staan. Zo hadden de jongens in de beginperiode namen als: Jersey, Dytmer & Friends, etc.

Bekt lekker

Uiteindelijk was er geen ontkomen meer aan. Er moest een naam komen en wel snel want de zaaleigenaar wilde adverteren maar wel met een naam. De deadline kwam steeds dichterbij en………. hé… “Deadline”, dat moest het dus worden. Het bekt lekker, past bij een rockband, en geeft ook nog eens weer wat op er op dat moment aan de orde was.

Going strong

Zo ontstond Deadline. Wat de toekomst zou brengen? We hadden geen idee maar inmiddels zijn we 25 jaar verder en Deadline is still going strong.

1997  Deadline viert zijn 10 jarig bestaan met een enorm feest. De schuur van de familie Hettinga wordt omgebouwd tot rocktempel en er volgt een avond waarvoor familie, vrienden en de trouwe fans van de band worden uitgenodigd. De avond vult zich met optredens van bevriende bands en sketches van vrienden en vriendinnen. “Onze’ vriendinnen bieden ons een cadeau aan wat we tot op heden nog steeds niet hebben gekregen. De 10 jaren die achter ons liggen worden middels een fantastische videopresentatie getoond op een enorm scherm wat hoog in de nok van de boerderij is opgehangen. Na afloop resteert het gevoel dat er na 10 jaar nog veel meer inzit.

Muzikale kwaliteit

Na het tienjarig jubileum gebeurt er iets wat niemand tot dan toe voor mogelijk had gehouden. De hechte band besluit om na 10 jaar in dezelfde samenstelling te hebben gespeeld, de band uit te breiden met Wout Mulder. De band (Trend ’84) waar hij tot dan toe deel van uit had gemaakt was gestopt. Wout maakte ook al jaren deel uit van de vriendenkring, paste daarom dus bij Deadline en voegde met zijn hoge stem en muzikale kwaliteiten daadwerkelijk iets toe.

Meer dan 30 (!) jaar

Inmiddels bestaat de band al bijna 30 jaar en speelt nog menig tenfeest en evenement plat! Met een hernieuwde lichtshow, perfecte geluidskwaliteit en de bekende interactieve Deadline show!

 

Videoclips

Enkele clips van de band/act:

 

Prijzen

Alle genoemde prijzen op de deze pagina zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina wordt de grootste aandacht besteed. BoekJeBandje aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BoekJeBandje behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op via 0514-234111 of per mail aan info@boekjebandje.nl