DeBandNL

4.950,00

 

Een superfeest verdient een superband, DeBandNL is zo een band!

 

Omschrijving

Een Band is sfeerbepalend voor uw feest. Met wervelende mixen (medleys) van bekende Engelse en de lekkerste Hollandse meezing-, dans- en feestkrakers zet DeBand.NL de juiste toon op je feest. Op het podium gaat de band ook helemaal los, met een feest van hun overtuigende muzikaal, dans en feest-enthousiasme!

DeBandNL is meer dan een bekende cover of partyband met hun lekkere hits van bekende Engelstalige oude en nieuwe dans & feest classics; met de beste bekende Nederlandstalige toppers en meezingers speelt deze band méér!.

Elk optreden betreedt het tiental van DeBandNL in volle overgave het feesttoneel.
Het groovende tandem van drums en bas met de funky slagjes van gitaar plus de warme deken van de toetsensounds worden aangevuld met de knetterende en spetterende riffs van de drie man sterke blazerssectie, waarbij het MFF-zangtrio van een lekkere soulvolle zanger en de schoonheden van heerlijke zangstemmen van de beide zangeressen het levendige plaatje op het podium compleet maakt.

DeBandNL is door muzikaliteit, ervaring en een levendige podiumshow een geruste keuze voor een geslaagd bedrijfsfeest.
Aan de andere kant staat DeBand.NL daarnaast ook graag knus en persoonlijk lekker dicht op je publiek te feesten bij bruiloften of andere privé-feesten.
Ook kan de band van tien lekker on-ingehouden leden los gaan op elk openbaar feest of studentenfeest.

Het complete all-in pakket van de oogstrelende lichtshow en een aan de locatie aangepaste geluidssetup maakt DeBandNL de juiste keuze voor een geslaagd feest.

 

Videoclips

Enkele clips van de band/act:

 

Extra

Deze band is uit te breiden met diverse Nederlandse artiesten.

Prijzen

Alle genoemde prijzen op de deze pagina zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina wordt de grootste aandacht besteed. BoekJeBandje aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BoekJeBandje behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op via 0514-234111 of per mail aan info@boekjebandje.nl