Dirty Daddies

7.999,00

Met meer dan 500 shows in de benen is de kans dat je nog nooit van The Dirty Daddies gehoord hebt klein. Zeer klein. De eerste en enige coverband ooit die op eigen kracht twee keer AFAS Live uitverkocht heeft, was al te zien bij RTL Late Night, NOS op 3 en BNN en sloten festivals als Zwarte Cross, Paaspop en Concert At Sea af.

 

Omschrijving

Over het algemeen zijn ze in het wit gekleed. Maken van elk feest of festival nog een grotere happaning. Ze spelen 120 minuten hits aan hits. Wie? De Dirty Daddies natuurlijk!

Vette hits

De aller grootste hits allertijden komen voorbij waarbij vriend en vijand niet anders kunnen dan hand in hand meefeesten! De echte klassiekers van Run DMC, 50Cent, Rolling Stones en Queen komen voorbij in een met special effect doordrenkte show. Met verkleedpartijtjes, confetti en een te gekke vlammenshow boeien zij het publiek van het begin tot het bittere einde.

Boekingen

De Dirty Daddies zijn te boeken bij BoekJeBandje voor festivals maar ook kleinere optredens worden niet geschuwd. Deze band heeft inmiddels op de grotere festivals gestaan zoals de Zwarte Cross, Concert at Sea en Paaspop.

Ook voor jou evenement deze dosis enthousiasme en feest boeken? Klik op de betreffende knop voor een offerte of bel ons direct op 0514-234111.

 

Videoclips

Enkele clips van de band/act:

Prijzen

Alle genoemde prijzen op de deze pagina zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina wordt de grootste aandacht besteed. BoekJeBandje aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BoekJeBandje behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op via 0514-234111 of per mail aan info@boekjebandje.nl