DJ Winston Black

395,00

Informatie of Offerte?

DJ Winston Black jou feest laten opleuken? Boek hem voordelig en snel bij het leukste boekingskantoor van Friesland, BoekJeBandje.FRL Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot de DJ Winston Black.

 

Omschrijving

Er kan wel gezegd worden dat het DJ zijn in zijn bloed zit. Hij is op zijn 12e begonnen als DJ op zijn slaapkamer met zijn grote voorbeeld in het achterhoofd. Ome Wiebe Auke Veenstra was in de jaren 70/80/90 een begrip in de Friese DJ wereld. Bekend van discotheek Quatrebras waar hij jarenlang resident was en werkzaam was. Hij heeft ooit een keer mogen invallen voor een zieke DJ in Quatrebras en sindsdien (27 maart 2009) is hij daar maandelijks nog te vinden.

Naast het draaien in Quatrebras kwamen er door de jaren heen ook andere klussen om de hoek zoals verjaardagsfeestjes, buurtfeesten, feesten voor vrienden tot later…. Festivals als Lekker Outdoor, Oudejaarsfeest de Westermar, Wâldpop. Tentfeesten als Megakersttent bij Quatrebras en dorpsfeesten als Kollumerzwaag en Hardegarijp.

Is uw interesse gewekt? Neem dan contact op met de adviseurs van BoekJeBandje.nl. Zij zullen u vakkundig voorlichten over de (on)mogelijkheden en u begeleiden in het boekingsproces.

 

Videoclips

Enkele clips van de band/act:

Prijzen

Alle genoemde prijzen op de deze pagina zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina wordt de grootste aandacht besteed. BoekJeBandje aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BoekJeBandje behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op via 0514-234111 of per mail aan info@boekjebandje.nl