Drivin’ Back

750,00

Drivin’ back neemt je mee naar de tijd dat muziek nog echt muziek was. Deze Friese band maakt er een muzikale avond van!

Omschrijving

Oprichter en tevens zanger gitarist van de band Drivin’ Back “Rein Vallinga” wou naast zijn solo optredens ook graag weer live met een band spelen.

Na het plaatsen van een advertentie ging het snel, en kon er gerepeteerd worden. Het is juni, en de vakanties staan voor de deur, maar toch nog maar even kennismaken met de bandleden. Helaas zat de zomervakantie er nog tussen, maar voordat er ook nog maar een repertoire was bedacht, en überhaupt geoefend werd, was de eerste boeking al een feit. 6 oktober 2016 en vier oefenavonden verder is de try-out van Drivin’ Back in Bolsward. 

bandnaam

De bandnaam Drivin’ Back geeft min of meer al aan wat je kan en mag verwachten qua stijl van muziek. De band brengt je terug naar de roerige 60’s & 70’s, met nummers van o.a. The Beatles, The Rolling Stones, C.S.N.& Y, The Searchers, The Who, The Kinks en Van Morrison, om maar een kleine greep uit het repertoire te halen. Met vooral de Mercybeat waarin de vocalen garant staan voor mooie harmonieën kan dit nieuwe vijftal zich vooral onderscheiden van vele andere bandjes.

bezetting

Rein Vallinga zanger/gitarist, Arjan de Boer op Hammond en zang, Sake Kuipers, bas, Klaas Hoekstra drums en zang en Rob Klaver gitarist. Met Drivin’ Back waan je je echt weer in 60’s & 70’s.

 

Videoclips

Enkele clips van de band/act:

 

Extra

Greep uit het repertoire:

Who’ll stop the rain

Waterloo Sunset

Little SIster

Almost cut my hair

Twist and Shout

Mr Tambourine Man

Bus Stop

Hoochie Coochie Man

Hey Jude

Prijzen

Alle genoemde prijzen op de deze pagina zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina wordt de grootste aandacht besteed. BoekJeBandje aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BoekJeBandje behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op via 0514-234111 of per mail aan info@boekjebandje.nl