Duo True Colors

695,00

 

Duo True Colors inhuren of boeken? Op deze pagina vindt je alle informatie over dit leuke en enthousiaste duo!

Omschrijving

Met wat voor een bezetting speelt Duo True Colors ?
Wij zijn een allround duo met de zanger/gitarist René Bes en de zangeres Marthy Karsten of met de zanger/gitarist René Bes en de zangeres Linda Meester. Duo True Colors is eventueel ook te boeken als trio of als band met 4 of 5 personen. Door onze uitgekiende apparatuur en het voorwerk in onze eigen studio, krijgt u in elke bezetting waarmee True Colors optreed een volledige grote band te horen met een zeer comfortabele sound.
Wat maakt Duo True Colors anders dan andere duo’s ?
Wij beschikken niet alleen over twee vocalisten (een zanger en een zangeres), maar hebben ook nog de mogelijkheid om onze optredens eventueel uit te breiden met unieke, spetterende en interactieve shownummers. Naast dat bij Duo True Colors uw wensen altijd centraal staan, is ook onze enthousiaste uitstraling typerend.
Wat voor repertoire speelt Duo True Colors ?
Wij hebben een zeer uitgebreid Engels- en Nederlandstalig repertoire door de jaren heen en dit in vele genres. Dus zeg maar van jong tot oud en dus voor elk wat wils. Wij verzorgen indien u dit wilt tijdens onze korte pauzes zelf de muziek middels een softwarematig dj systeem. In dit systeem zitten bijna 10.000 nummers in elk genre denkbaar. Dus ook onze korte pauzes kunnen geheel naar uw wens worden ingevuld. Nummers die u graag wilt horen en die niet in ons eigen repertoire voorkomen, kunnen wij dus middels dit systeem in onze pauzes eventueel voor u draaien.
Hoe deelt Duo True Colors de optredens in ?
Wij brengen bij optredens op basis van bijvoorbeeld 5 uur, 5 sets van ongeveer 45 minuten met kleine pauzes van ongeveer 10 á 15 minuten. Dit is echter een indicatie !! Wij staan nl. niet op onze horloges te kijken terwijl er wordt opgetreden en wij hebben in principe ook geen vaste sets met vaste nummers. Wij spelen dan ook volledig in dienst van het slagen van uw feest. En mocht dit inhouden dat er bijvoorbeeld bij een lekkere volle dansvloer een set wat langer moet duren, dan zullen wij dit zeker niet nalaten. Ieder feest is weer anders en verlangd dan ook zijn eigen aanpak en repertoire. Elk optreden is voor ons weer een nieuwe uitdaging, die wij dan ook ten volle aangaan. Kortom: Duo True Colors is een zeer flexibel allround duo en speelt altijd in op de situatie ter plekke.
Indien u de keuze maakt voor een toevoeging van onze unieke, spetterende en interactieve shownummers, dan duren de sets waarin wij deze shownummers brengen ook ong. 45 minuten.
Heeft Duo True Colors eigen apparatuur ?
Wij hebben een eigen professionele geluidsset die geschikt is voor feesten tot 250 personen. Ook beschikken wij over eigen podiumlicht, dus ook de leuke kleurtjes ontbreken niet. Daarnaast gebruiken wij indien plaatsbaar roll-up displays om het podium of de optreedplek visueel wat op te leuken.
Andere mogelijkheden:
Duo True Colors is eventueel ook te boeken als trio of als band met 4 of 5 personen.

Videoclips

Enkele clips van de band/act:

 

Prijzen

Alle genoemde prijzen op de deze pagina zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina wordt de grootste aandacht besteed. BoekJeBandje aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BoekJeBandje behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op via 0514-234111 of per mail aan info@boekjebandje.nl