Eddy & The Phantoms

950,00

Eddy & The Phantoms spelen dé muziek van welleer. De hits van The Shadows en natuurlijk niet te vergeten, Cliff Richard. Deze band is voordelig samen te boeken met coverband Bamm Bamm!

Omschrijving

Eddy & The Phantoms, een te gekke tributeband uit Friesland!

Heropgericht in 2008 met in eerste instantie de volledige bezetting zoals die was in de zestiger jaren. De afgelopen jaren zijn er enkele wisselingen geweest en nu is deze band weer helemaal klaar voor de toekomst!

Herbeleef the sixties

De mannen hebben allemaal zeer veel plezier in het laten herleven van de sfeer en sound van de te gekke jaren zestig! Cliff and the Shadows.

Net licht en geluid

Dit alles ondersteund door een super nette licht en geluidsinstallatie en de mannen zien er zelf overigens ook uit om door een ringetje te halen! Kortom: hebt u zin in een te gek feest met die echte authentieke sfeer en sound van de Shadows en Cliff Richard!

Compleet programma

Eddy & The Phantoms zijn tevens te boeken als een compleet programma voor uw feestweek of evenement. Samen met de feestband Bamm Bamm boekt u een compleet programma voor alle leeftijden. Zo spelen Eddy & The Phantoms bijvoorbeeld op uw middagprogramma, ‘savonds speelt dan Bamm Bamm. Voordeel voor u is dat ze samen gebruik maken van dezelfde licht en geluidsinstallatie wat de kosten aanzienlijk beperkt! Benieuwd naar de mogelijkheden, mail ons info@boekjebandje.nl !

 

Videoclips

Enkele clips van de band/act:

Extra

Eddy & The Phantoms kunt u boeken in combinatie met feestband Bamm Bamm. Zij maken gebruik van één licht en geluidspartij. Dit scheelt u aanmerkelijk in de kosten. Daarnaast biedt u uw evenement of feest een afwisselend pakket aan entertainment.

Meer informatie over deze combinatie, neem contact met ons op!

Prijzen

Alle genoemde prijzen op de deze pagina zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina wordt de grootste aandacht besteed. BoekJeBandje aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BoekJeBandje behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op via 0514-234111 of per mail aan info@boekjebandje.nl