Feelings

1.695,00

Info of Offerte?

 

Coverband Feelings boek je voordelig en snel bij BoekJeBandje.nl. Deze professionele top band maakt voor een ieder een onvergetelijk feest!

 

Beschrijving

Coverband Feelings  staat vooral bekend om zijn spectaculaire feesten, veelzijdigheid, flexibiliteit, betaalbaarheid en professionaliteit! Deze coverband behoort onder de feest- en coverbands tot het neusje van de zalm. Deze professionele top band heeft een groot gevarieerd repertoire waardoor ze makkelijk kunnen inspelen op de wensen van een ieder voor een onvergetelijke feestavond.

flexibiliteit

Feelings is een band die inzetbaar is op verschillende feestavonden. Zo zijn de wensen bijvoorbeeld bij een bruiloft geheel anders dan bij een festival. Feelings zorgt vooraf dat u 100% zeker weet dat u wensen worden meegenomen in hun show en avondprogramma. Zo kunt u ontspannen uw feest tegemoet gaan.

professioneel

Feelings is een professionele band die jaarlijks tussen de 90a  100 feesten verzorgt tot in de puntjes. Met hun motto “Feelings voor als het echt goed moet zijn!” altijd waar maken! Het is ook een band die zijn gemaakte afspraken altijd nakomt!

betaalbaar

Feelings is een echte allround coverband die de beste hits op professioneel niveau live voor u brengt. Daarnaast was voor Feelings het belangrijkste doel om veel te spelen omdat zei daar veel plezier uithalen. Daarom is de prijs van Feelings ook veel lagen dan u zelf gedacht zult hebben! Zie willen zich financieel goed toegankelijk maken voor iedereen!

non-stop feest

Coverband Feelings is een band die de nummers snel achterelkaar speelt. Ze houden niet van minuten lang brabbelen voor dat de volgende nummer wordt ingezet. Feelings wil graag dat het publiek lekker op de dansvloer blijft dansen. Zelfs als ze even met de nodige pauze gaan laten ze het feest gewoon door gaan met hun allround DJ die ze helemaal gratis voor u meenemen!

de band

2 top zangeressen
Drummer
Bassist
Gitarist
Toetsenist
Allround DJ

Volg ons en like ons!
error20

Extra informatie

Prijs

Genoemde prijs is exclusief licht en geluid.