Frerik de Swetser

995,00

 

Frerik de Swetser boek je voordelig en snel bij BoekJeBandje.nl. Deze zanger wil nu echt wel eens een keer beroemd worden, net als de rest!

 

Omschrijving

Een jonge , nieuwe en veelbelovende artiest is de Friese zanger Frerik de Swetser. Hij is afkomstig uit Wijckel en heeft in een korte tijdsbestek al een goede reputatie opgebouwd. Hij zong niet alleen op diverse feestjes en in café’s maar ook in het voorprogramma van de Hûnekop. Ook was hij reeds diverse malen te gast bij Omrop Fryslân.

De liefde voor muziek zat er bij Frerik Samplonius al jong in; hij was nog maar 7 of 8 jaar toen hij zijn eerste AC/DC cd kocht. AC/DC is een Australische hardrockband uit Sydney, gevormd in 1973 door de gebroeders Angus en Malcolm Young. Hoewel de band vaak wordt gezien als pionier van hardrock classificeerden de leden zelf hun muziek altijd als rock-‘n-roll. Frerik houdt van “rûchhauwen” en “rouwdouwen”. Muziek van “Strawelte” en “Hûnekop” zijn favoriet.

Het zingen vindt hij mooi, zegt hij, omdat bijna iedereen wel van muziek houdt en omdat muziek vaak iets doet met mensen. Hij zingt liedjes van anderen, bijv. van “Hûnekop” maar draait er zijn hand ook niet voor om om zijn eigen liedjes te schrijven. Zo heeft hij bijvoorbeeld een liedje geschreven genaamd Simmerdeis, en ”Elke gek hat syn gebrek”. Dit zijn zeer originele liedjes die makkelijk in het gehoor liggen.

Frerik treedt avondvullend op met gitaarbegeleiding. Live speelt hij liedjes van Creedence Clearwater Revival tot Guus Meeuwis, dus een allround repertoire dat op elk feest sfeerverhogend zal werken.

 

Videoclips

Enkele clips van de band/act:

 

Prijzen

Alle genoemde prijzen op de deze pagina zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina wordt de grootste aandacht besteed. BoekJeBandje aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BoekJeBandje behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op via 0514-234111 of per mail aan info@boekjebandje.nl