Gaatza Bosma

695,00

De Fryske zanger Gaatze Bosma stond al op menig feest. Het dak ging er af en het publiek is laaiend enthousiast! Gaatze staat voor een avond gezellige muziek!

Omschrijving

Januari 2015 was voor Gaatze de maand van zijn nationale tv-debuut met een zeer opvallende auditie bij het tv-programma Bloed, Zweet en Tranen op SBS6. Hierdoor kwam de carrière van deze jonge zanger in een stroomversnelling met als gevolg veel optredens in heel het land.

Gaatze bracht een aantal singles uit zoals ”De Laatste/De Lêste”, “Kom op” een ode aan Chuck Berry, en “Kon ik nog maar één keer”.

Een versie van het ontzettend leuke kinderliedje “Mama Haai” verscheen halverwege 2018.

Eind 2018 verscheen de feestsingle: “Ramen Zemen“. Met hulp van o.a. Boer Frans, Gré Parelmoer en de Zware Jongens werd er een spraakmakende videoclip opgenomen.

In juni 2019 komt er een single uit van Gaatze in een nieuwe stijl. Het nummer “Eén met de bomen” van de 3 J’s wordt in een nieuw, hedendaags jasje gestoken. De prachtige clip is gemaakt door Jelmer van Delft.

Optredens van Gaatze zijn één groot feest der herkenning. Hij zingt afwisselend Nederlandstalige en Engelstalige nummers en als hij in Friesland optreedt zingt hij ook Fries repertoire.

Gaatze Bosma is een jong aanstormend talent. Gezegend met lef, enthousiasme, muzikaliteit, nuchterheid, humor,  maar vooral met een geweldig stemgeluid durven wij te stellen dat dit een landelijk bekende artiest gaat worden.

Videoclips

Enkele clips van de band/act:

Prijzen

Alle genoemde prijzen op de deze pagina zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina wordt de grootste aandacht besteed. BoekJeBandje aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BoekJeBandje behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op via 0514-234111 of per mail aan info@boekjebandje.nl