Gio Swikker

795,00

De jonge haagse zanger Gio Swikker, bekend geworden door het SBS6 programma “Ik Geloof In Mij” boek je eenvoudig en snel bij BoekJeBandje

Omschrijving

Eén van de artiesten die te zien is in het programma ‘Ik geloof in mij’ op SBS 6 is Gio.

Gio Swikker is geboren op 1 November 2003 in Den Haag. Gio is vanaf zijn tweede jaar al helemaal verzot op muziek en vooral Nederlandstalige muziek zit hem in het bloed. Als hij mee ging naar optredens van artiesten stond hij al graag op het podium en zong dan mee en zijn ouders kregen dan na afloop te horen dat het wel eens de nieuwe Jan Smit kon gaan worden.

Het is Gio Swikker gelukt om het nummer ‘Laat je gaan’ van Willem Barth zo te laten verbouwen dat je na de eerste tonen direct raadt om welk lied het gaat. Producer Roy Otters heeft in ieder geval goed geluisterd naar de wens van Gio om er een leuk ritme van te maken in de stijl van de jonge zanger uit Den Haag. Ook platenbaas Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw produkties was erg onder de indruk van het nummer met een buitenlands randje.

Het idee om iets met ‘Laat je gaan’ te doen ontstond op een zonnige dag in augustus. ‘Ik zat in de tuin naar muziek te luisteren. Op een gegeven moment hoorde ik het plaatje en luisterde goed naar de tekst. Ik dacht meteen, als we hier het Gio Swikker soundje van maken kan dat best leuk worden. Omdat Antonio Holsken heel veel voor me doet, belde ik hem op en vroeg wat hij ervan vond. Antonio was meteen enthousiast. Vervolgens heb ik toestemming gevraagd aan tekstschrijver Jef Weber en aan Willem Barth. Zij gaven toestemming om het lied in op te nemen én uit te brengen. Daar was ik heel erg blij mee’, onthult Gio.

Gio heeft naast zijn single release ook landelijke TV- aandacht, hij is nl. te bewonderen in de nieuwe SBS6 realityserie ‘Ik geloof in mij’’. Gio vond het een ontzettend leuke ervaring.

De CD single ‘Laat je gaan’’ is verkrijgbaar en te streamen op de bekende platforms. De videoclip zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn.

Videoclips

Enkele clips van de band/act:

Prijzen

Alle genoemde prijzen op de deze pagina zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina wordt de grootste aandacht besteed. BoekJeBandje aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BoekJeBandje behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op via 0514-234111 of per mail aan info@boekjebandje.nl

Andere suggesties…

 • Acts

  Rutger van Barneveld

  Rutger van Barneveld is bekend geworden bij het grote publiek door het programma Ik Geloof In Mij op SBS6. Je boekt Rutger van Barneveld bij BoekJeBandje voor alle soorten feesten.

 • Acts

  René Le Blanc

  René Le Blanc timmert al jaren aan de weg als artiest maar echt bekend werd hij door zijn deelname aan “Ik Geloof In Mij’ op SBS6. De weg naar A-Artiest ligt op zijn pad..

 • Acts

  Snollebollekes

  Met Snollebollekes op je feest dan is het dak niet veilig! Snollebollekes inhuren of boeken?  Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot Snollebollekes.