Grytz & Grize

695,00

 

Grytz en Grize voordelig en snel boeken? BoekJeBandje.nl is het bemiddelingskantoor waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot Grytz en Grize.

Omschrijving

Sinds hun debuut op 23 mei 2010 heeft het duo Grytz & Grize bepaald niet stil gezeten.

De combinatie van een jonge frisse zangeres (Grytsje) die wordt begeleid door een ouwe ervaren rocker (Douwe) blijkt erg succesvol.

Met een omvangrijke repertoire van Engelstalige popklassiekers van de jaren 60 tot nu,  is deze vrolijke act wekelijks te vinden in cafés en op feesten en partijen.

Een greep uit het repertoire: The Beatles, Amy Winehouse, Elvis Presley, Aretha Franklin, Adele, Ray Charles, Jerry Lee Lewis, Jason MrAz. Muziek voor jong en oud.

Op 20 september is het complete Friestalige album TWA uitgekomen,  met veel eigen werk. Hun nummers ‘Kanjer’ en ‘Rintsje fan Rien’ zijn de afgelopen maanden veelvuldig op Omrop Fryslân te horen geweest. In mei 2013 stonden Grytz & Grize in de Finale van LIET; een festival voor minderheidstalen, met het nummer ‘Bliuw by my’. Zij wonnen hiermee de publieksprijs en werden 3e in het juryrapport!

Grytz & Grize zijn als duo te boeken maar ook in andere samenstellingen. Neem hiervoor contact op voor meer informatie.

 

Videoclips

Enkele clips van de band/act:

 

Prijzen

Alle genoemde prijzen op de deze pagina zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina wordt de grootste aandacht besteed. BoekJeBandje aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BoekJeBandje behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op via 0514-234111 of per mail aan info@boekjebandje.nl