Hottub Heroes

2.495,00

 

Partyband HOTTUB HEROES boek je voordelig en snel bij BoekJeBandje. Te boeken voor bijvoorbeeld Feesttenten en Festivals. BoekJeBandje.nl is het bemiddelingskantoor waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot de band HOTTUB HEROES.

 

Omschrijving

De pakken strak, de haren glad, de schoenen schoon en de koppen fris: de HOTTUB HEROES zijn ready to rock!

knallend energiek

Met knallende en energieke shows wordt ieder publiek probleemloos verleid in een spectaculaire tour langs de beste pop-, rock- en dance-hits. Door naadloze overgangen kan het publiek eindeloos blijven dansen op de gebalanceerde set van de HOTTUB HEROES. Beukende beats, snoeiharde synthesizers en gillende gitaren toveren iedere dansvloer om tot een kolkend bad vol feestende mannen en vrouwen.

podiumbeesten

De HOTTUB HEROES bestaan uit zes muzikale helden die zich door de jaren hebben ontwikkeld als ware podiumbeesten en zich als vissen in het water over de planken bewegen. De hits vliegen je om de oren en gaan naadloos in elkaar over, ondersteund door een spectaculaire lichtshow vol visuele hoogtepunten, waardoor het publiek in een greep wordt gehouden die nooit verslapt.

De HOTTUB HEROES zijn bij BoekJeBandje.nl exclusief te boeken tegen een zeer aantrekkelijke gage. Deze band kan ook geboekt worden als avondvullende show met DJ!

Videoclips

Enkele clips van de band/act:

 

Prijzen

Alle genoemde prijzen op de deze pagina zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina wordt de grootste aandacht besteed. BoekJeBandje aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BoekJeBandje behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op via 0514-234111 of per mail aan info@boekjebandje.nl