I-Lonca

795,00

Omschrijving

I-Lonca is een nieuwe band uit het noorden van Nederland. Je kan hun muziek het beste omschrijven als melodische power-pop met invloeden uit de jaren 60 en 70.

In combinatie met de kristalheldere stem van Ilonca van de Ven brengen zij pop-songs over liefe, passie en persoonlijke zaken.

De leden van I-Lonca hebben in de winter van 2018 hun eerste EP opgenomen bij WilliamB Muziekproducties. Inmiddels is deze EP ook te beluisteren op Spotify!

Deze band leent zich perfect voor festivals en als voorprogramma. Ze spelen alleen eigen werk dus kan goed gecombineerd worden met bijvoorbeeld coverbands/feestbands.

De band bestaat uit:

Ilonca van de Ven – vocals
Peter van der Wal – guitar,vocals
Romke van der Wal – bass
Thijs de Boer – drums

Prijzen

Alle genoemde prijzen op de deze pagina zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina wordt de grootste aandacht besteed. BoekJeBandje aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BoekJeBandje behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op via 0514-234111 of per mail aan info@boekjebandje.nl