Jan Scheffer

op aanvraag

Gewapend met gitaar speelt de Lemster Jan Scheffer muziek van Clapton, Stones en Cash. Solo als troubadour maar ook in een trio met contrabas en drum!

Omschrijving

Jan Scheffer leeft al meer dan 30 jaar van en voor de muziek. Muziek is vanaf zijn jeugd een passie. Jan is werkzaam als gitaardocent en popcoach in het professionele muziekonderwijs in de regio Zuidwest-Friesland/ de Fryske Marren en studeerde in 1993 af aan het ArtEZ conservatorium in Zwolle, als gitaardocent en muziekcoach lichte muziek.

Hij is tevens een ervaren muzikant, en speelde in diverse bands zoals Blue Horizon,The Klem Bluesband, bluesduo Tuff Enuff, waarmee div. cd’s werden opgenomen. Hij werkt regelmatig als sessiemuzikant/studiomuzikant aan verschillende projecten. Zo speelde Jan op een aantal Europese tournees mee in de begeleidingsband van blueszanger Burton Gaar (USA), en onlangs (2019) met mondharmonicavirtuoos Johnny Mars (USA), en Chris Jagger (UK).

Onlangs verscheen Jan zijn solo-album “Homegrown – Jan K. Scheffer “(o.a. op Spotify, Apple music). Kijk voor filmpjes eens op het YouTube-kanaal van Jan K. Scheffer. Jan treed zowel op als Troubadour als met een trio (met Contra-bas, drums/percussie). De sfeer die hierbij wordt gecreëerd kan het best worden omschreven als gezellig, intiem en sfeervol. De muziek is een smeltkroes van Blues, Country, Folk, Roots en pomuziek (bv.Clapton, JJ Cale, Keb’mo, Stones, Cash, etc.) en eigen werk. Muziek voor de liefhebber waarbij de emotie voelbaar is.

Jan Scheffer boek je natuurlijk bij BoekJeBandje!

Videoclips

Enkele clips van de act:

 

 

 

Prijzen

Alle genoemde prijzen op de deze pagina zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina wordt de grootste aandacht besteed. BoekJeBandje aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BoekJeBandje behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op via 0514-234111 of per mail aan info@boekjebandje.nl