Jôn!

595,00

Info of Offerte?

 

Zanger JôN! voordelig en snel boeken? BoekJeBandje.nl is het bemiddelingskantoor waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot Zanger JôN!.

 

Beschrijving

Met jarenlange ervaring als frontman van een bekende coverband weet Jôn! wel wat er gevraagd wordt om van elke gelegenheid een muzikaal FEEEESSIIEE te maken.

Jôn! verzorgt een avondvullend programma. Dit betekent eventueel 4 sets van +/- 40 minuten. Overal waar Jôn! komt, past hij zijn repertoire en het volume aan, aan de wens van de opdrachtgever. Hij doet er alles aan om het feest te laten slagen.

Zijn repertoire is zéér, maar dan ook zéér breed. Alles wat Jôn! doet, doet hij met veel enthousiasme omdat hij van muziek houdt.! Van Hazes tot AC/DC, van Disco tot Hoempapa, van Folk tot Country, rustige zwijmelnummers & heftige Beats, oude Klassiekers en hedendaagse moderne hits. Vele stijlen en voor elk wat wils !!

Jôn! laat iedereen meezingen, zwijmelen, schuifelen, foxtrotten, walsen, dansen, headbangen, hakken, springen, en de polonaise lopen!!

Tot ziens, TOT Jôn!

Volg ons en like ons!
error20

Prijzen

De genoemde prijs is de vanafprijs. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Volg ons en like ons!
error20

Videoclips

Enkele clips van de band/act:

Friese versie:

Nederlandse versie:

Volg ons en like ons!
error20