Jôn!

695,00

Zanger JôN! voordelig en snel boeken? BoekJeBandje.nl is het bemiddelingskantoor waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot Zanger JôN!.

 

Omschrijving

Met jarenlange ervaring als frontman van een bekende coverband weet Jôn! wel wat er gevraagd wordt om van elke gelegenheid een muzikaal FEEEESSIIEE te maken.

Jôn! verzorgt een avondvullend programma. Dit betekent eventueel 4 sets van +/- 40 minuten. Overal waar Jôn! komt, past hij zijn repertoire en het volume aan, aan de wens van de opdrachtgever. Hij doet er alles aan om het feest te laten slagen.

Zijn repertoire is zéér, maar dan ook zéér breed. Alles wat Jôn! doet, doet hij met veel enthousiasme omdat hij van muziek houdt.! Van Hazes tot AC/DC, van Disco tot Hoempapa, van Folk tot Country, rustige zwijmelnummers & heftige Beats, oude Klassiekers en hedendaagse moderne hits. Vele stijlen en voor elk wat wils !!

Jôn! laat iedereen meezingen, zwijmelen, schuifelen, foxtrotten, walsen, dansen, headbangen, hakken, springen, en de polonaise lopen!!

Tot ziens, TOT Jôn!

Videoclips

Enkele clips van de band/act:

Friese versie:

Nederlandse versie:

Prijzen

Alle genoemde prijzen op de deze pagina zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina wordt de grootste aandacht besteed. BoekJeBandje aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BoekJeBandje behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op via 0514-234111 of per mail aan info@boekjebandje.nl