Kees Plat

995,00

Kees Plat voordelig en snel boeken? BoekJeBandje.nl is het bemiddelingskantoor waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot Kees Plat.

 

Omschrijving

Muziek is mijn “passie” omdat ik live  optreden met publiek erg leuk vind om te doen,   samen met  mijn muzikale vrienden  van de Tribute to the Catsband, solo of met het duo Kees en Mark want dan word  het  “Da’s pas echt een feest”.

liedjes creëren

Nog nét effe iets leuker vind ik het schrijven van nieuwe  liedjes. Iets creëren uit niets,   dat is eigenlijk   toch wel het mooiste dat er  is. Je kunt mij dagenlang op water en brood in een studio   zetten –    dan voel ik  mij als een kind in de speeltuin.

de leukste liedjes

Wanneer ik een paar noten in gedachten heb, pak ik mijn  gitaar en ga er voor zitten.   Welke richting het op gaat weet ik van tevoren  nooit; het is pure intuïtie.   Soms heb ik tekst en melodie in minder dan tien  minuten – dat zijn meestal de leukste liedjes.   In de andere gevallen duurt het  iets langer en moet een idee eerst wat ‘rijpen’.

Ondertussen heb ik in de afgelopen jaren en nu nog  steeds veel liedje geschreven, niet alleen mijn eigen nederlandse solo liedjes:  Mijn Volendam, Al Mijn Dromen en Deze Nacht maar ook voor diverse Nederlandse  artiesten en alle solo nummers voor Mark van Veen en “In Ons Stamcafe” wat we als duo samen hebben opgenomen. Kijk  ook eens op het eigen Kees Plat YouTube kanaal, voor de alle officiele videoclips  en prive video’s.

Sinds twee jaar werk ik met veel plezier samen met  Studio Ger Oerlemans  uit Alkmaar waar ik  de gitaar arrangementen maak en inspeel voor nieuwe nederlandse productie’s.

engelstalig album

Last but not Least, ik ben erg trots op mijn eerste engelstalige  solo album “A Boy From Nowhere” die al even verkrijgbaar is. Ruim een jaar  lang heb ik samen met vriend en studioproducer Ron Fargates aan dit album  gewerkt,  het schrijven van de songs, het  opnemen en het maken van alle mixen.

Videoclips

Prijzen

Alle genoemde prijzen op de deze pagina zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina wordt de grootste aandacht besteed. BoekJeBandje aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BoekJeBandje behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op via 0514-234111 of per mail aan info@boekjebandje.nl