KEK

1.200,00

 

KEK voordelig en snel boeken? BoekJeBandje.nl is het bemiddelingskantoor waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot KEK.

 

Omschrijving

Voor diegene die nog een topband zoekt voor zijn feest en niet steeds de zelfde geijkte namen wil boeken, KEK!

Voor het geval u KEK! nog niet kent:

KEK! de coverband van het noorden!

muziek explosie

De 5 bandleden spelen stampende en dampende classics die samen met jaren lange muzikale ervaring leiden tot een te kekke explosie van muziek! Met herkenbare oude classics van bijvoorbeeld David Bowie, Pink Floyd, Joe Cocker, ZZ Top en AC/DC maar ook nieuwe classics van Snow Patrol, John Mayer, Foo Fighters, Kings of Leon en vele anderen uit deze tijd weet Kek van een event een waar muziekfeest te maken.

Ook Nederlandse top classics van De Dijk, The Scene, van Dik Hout, BLØF, IOS en Herman Brood passeren de revue en maken de muzikale avond compleet.

Feesttent, festival of kroeg, KEK! zet de boel op zn kop!

Kortom, een te kekke band met mieterse muziek!

Interessante weetjes

KEK speelde in zijn debuut jaar al op diverse mooie festivals en feesten oa: Tynjerock 2012 en 2013 editie, Hemelvaart parkfestival Joure (hoofdact), Popnpop (hoofdact), Musicmeeting Gorredijk, Oerrock Playoff, Kroningsnacht Tijnje, de Hopper theatercafe (de Lawei Drachten), Tusken Kryst en Nij muziekfeest (hoofdact) Koningsdag Drachten (hoofdpodium) Bevrijdingsfestival 2015 Drachten en vele andere leuke feesten.

recenties:

Gert Scheffer van Oerrock over KEK!

Met de eerste klanken van KEK kwam er toch even een frisse wind en een feest de herkenning binnen. Golden Oldies die het altijd goed doen, ZZ-top – Gary Moore – AC/DC`s Highway to Hell. Een ijzersterk begin van een band die er duidelijk zin in had en zijn kans schoon zag om de show te stelen. Heerlijke band die het publiek goed wist op te zwepen door hun enthousiaste show. Zanger Henri Groenewold heeft een goede strot en stage presence en dit geldt tevens voor de gehele band. Er wordt met veel energie gespeeld, verrassende arrangementen, en een gedegen geluid. Dit is Rock`n Roll !! Deze band walst loeistrak over je heen

Dennis Bok van de Music Meeting over KEK!

Leuke band met gevarieerd programma welke op een breed publiek aanslaat. Kek weet met hun enthousiasme de sfeer over te  brengen op het publiek!

Het lijkt ons geweldig om ook eens op uw feest te spelen.

Een kleine greep uit het repertoire:

Aviici, Triggerfinger, John Mayer, Snow Patrol, Blur, De Dijk, The Scene, Het Goede Doel, Van Dik Hout, David Bowie & AC/DC

 

Prijzen

Alle genoemde prijzen op de deze pagina zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina wordt de grootste aandacht besteed. BoekJeBandje aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BoekJeBandje behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op via 0514-234111 of per mail aan info@boekjebandje.nl