Kings of Diamonds

1.995,00

De jonge honden van Kings of Diamonds spelen het dak er af op elk feest! Deze Fryske band speelt de grootste hits met een sausje van Rock!

Omschrijving

Kings of Diamonds is een Friese, frisse, jonge en energieke band. Deze band speelt het dak eraf in elke feesttent en op elk feest! Laat dat nou ook hun doel zijn!

Deze band stond op vele festivals. Hier stonden ze samen op de buhne met bjvoorbeeld Blöf, Kensington, Miss Montreal en Douwe Bob. Deze jonge honden worden bedwongen door een geweldige frontvrouw en spelen door het hele land.

Ze spelen de grootste hits van cover-cliché’s tot de nieuwe top40 hits en dat alles met een fijn rock sausje! Ze spelen alles in een hoog tempo waardoor het niet anders kan dat het dak van jouw evenement af vliegt!

Videoclips

Enkele clips van de band/act:

 

Prijzen

Alle genoemde prijzen op de deze pagina zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina wordt de grootste aandacht besteed. BoekJeBandje aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BoekJeBandje behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op via 0514-234111 of per mail aan info@boekjebandje.nl