Kisjeskearls

1.295,00

 

Alles over dé Normaal Coverband De Kisjeskearls lees je op deze pagina!

Omschrijving

Marskramers, in het Achterhoeks Kisjeskearls genoemd, trokken van deur tot deur om hun spullen te verkopen. Nu zijn er de Kisjeskearls. Zij trekken van podium tot podium en van festival naar festival om de muziek van hun helden te laten horen, de legendarische boerenrockgroep NORMAAL!

De Kisjeskearls weten op treffende wijze de muziek, sound en het gevoel van NORMAAL weer te geven. Niet alleen door het spelen van alle grote hits van de boerenrockgroep maar ook door het spelen van het betere onbekende werk!

Zoals ze in de Achterhoek zeggen: Een avond met de Kisjeskearls is een avond Olderwets HOKEN, BREKKEN EN ANGOAN

Bij BoekJeBandje is deze rockformatie te boeken. Bel of mail ons voor meer informatie!

 

Videoclips

Enkele clips van de band/act:

Prijzen

Alle genoemde prijzen op de deze pagina zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina wordt de grootste aandacht besteed. BoekJeBandje aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BoekJeBandje behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op via 0514-234111 of per mail aan info@boekjebandje.nl