Mark van Veen

995,00

Informatie of Offerte?

Mark van Veen voordelig en snel boeken? BoekJeBandje.nl is het boekingskantoor waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot Mark van Veen.

Omschrijving

Mark had vanaf zijn geboorte een voorliefde voor muziek en naast zijn vocale uitspattingen is hij een getalenteerd drummer. Inmiddels toert Mark als zanger het hele land door. Absolute hoogtepunten zijn de optredens in Daun (Duitsland), tijdens het Piratenfestijn in Ermelo, de Volendammer kermisfeesten en zijn eigen theaterconcert.

voorprogramma
In februari 2009 stond Mark in het voorprogramma van de Tribute to the Catsband in Wijchen en heeft toen kennis gemaakt met muzikant en componist Kees Plat die stond te luisteren, wat er volgde was een goed gesprek en kort hierna schreef Kees het eerste nummer van Mark; “Geen leven zonder jou”, die uitkwam in 2010.

In 2011 schreef Kees een tweede single voor Mark; “Vrienden”, opgenomen in de studio van Arnold Mühren te Volendam.

duo kees & mark
Datzelfde jaar stonden Kees en Mark voor het eerst samen op de bühne en de zaal stond op zijn kop… hét feest duo ‘Kees & Mark’ was geboren. Na een video op YouTube kwamen er al snel een aantal boekingen binnen, zij weten het inmiddels; Kees en Mark “Da’s pas écht feest!”

Mark’s derde single, “Jij Bent Alles Voor Mij”, kwam in 2013 uit. In 2014 werd het tijd voor een single van Kees & Mark samen, het feestliedje “In Ons Stamcafé” .

Omdat Mark het liefst dag en nacht met muziek bezig is, is hij sinds 2014 ook leadzanger van de coverband Cristal Blue waar ze een uitgebreid repertoire hebben van jaren 60, Nederlandstalige hits en de liedje anno 2015.

muzikale traktatie
De optredens van Mark van Veen zijn naast een muzikale traktatie ook een belevenis die u écht eens zou moeten ondergaan! Bruisend van energie geeft deze entertainer het publiek waar ze recht op hebben een feest om nooit te vergeten!

nieuwe singel
De nieuwe single van Mark ‘’Als Ik Kijk In Die Ogen Van Jou” is wederom geschreven door Kees Plat, een gezellig nummer met een vleugje palingsound en is inmiddels verkrijgbaar en te downloaden via onderandere i-Tunes. Ook wordt de clip regelmatig gedraaid op TV-Oranje alwaar hij ook al een aantal dagen op nummer 1 heeft gestaan in de dag top-5.

Videoclips

Enkele clips van de band/act:

Prijzen

Alle genoemde prijzen op de deze pagina zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina wordt de grootste aandacht besteed. BoekJeBandje aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BoekJeBandje behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op via 0514-234111 of per mail aan info@boekjebandje.nl