Mark van Veen

995,00

Mark van Veen voordelig en snel boeken? BoekJeBandje.nl is het boekingskantoor waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot Mark van Veen.

Omschrijving

De Volendammer kermisfeesten, zijn eigen theaterconcert, regelmatig te zien tijdens het Mega Piraten Festijn en honderden tent/zomerfeesten waar Mark een graag geziene gast is.

Bruisend van energie geeft deze altijd enthousiaste entertainer het publiek waar ze recht op hebben; een feest om nooit te vergeten! De optredens van Mark zijn, naast een muzikale traktatie, een belevenis die je moet ondergaan! Het enorme repertoire, variërend van Hazes tot Tom Jones en van The Beatles tot Jan Smit. Dit maakt Mark tot een allround zanger, inzetbaar voor ieder feest of event.

De vele herhaalboekingen tonen aan dat deze oprechte feestzanger zijn sporen inmiddels dubbel en dwars heeft verdiend!

Naast zijn reguliere optredens trekt Mark het land door met zijn succesvolle “Mark’s Hazes Tribute!”, waarmee hij een muzikale ode brengt aan André Hazes.

Dit doet hij zowel solo als met een zes-koppige live band.

Videoclips

Enkele clips van de band/act:

 

Prijzen

Alle genoemde prijzen op de deze pagina zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina wordt de grootste aandacht besteed. BoekJeBandje aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BoekJeBandje behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op via 0514-234111 of per mail aan info@boekjebandje.nl