Mell & Vintage Future

Op aanvraag

De samenwerking tussen de Volendamse Melanie Jonk, drummer Ton Dijkman en toetsenist Nico Brandsen resulteert in een super combinatie! Inmiddels zijn ze vaak te horen op radio 2!

Omschrijving

Vintage Future bestaat uit drummer Ton Dijkman en Hammond organist Nico Brandsen. Twee muzikanten die al jarenlang samenwerken aan songs, beats en sounds. Hun samenwerking kwam in een stroomversnelling toen zangeres Mell zich bij het duo aansloot. Vintage Future & Mell zijn inmiddels een kleine drie jaar samen aan het werk. Na het schrijven van een berg liedjes in hun eigen studio’s heeft de band eind vorig jaar, tijdens een geslaagde try-out tour langs muziekcafé’s, haar unieke live vorm gevonden.

Het eigen label Vintage Future Records bracht eind 2016 de eerste single uit van Vintage Future & Mell: ‘Call my name’. Hiermee werd de band o.a. ‘Nieuwe Naam’ bij NPORadio2.

Ook de tweede single ‘High On Love’ werd in 2017 goed opgepakt en op 9 februari 2018 kwam de derde single ‘Central Station’ uit. Deze single werd Topsong op NPO2.

Dit trio blijft inmiddels druk aan de weg timmeren en zijn in diverse theaters in het land te beluisteren.

Het is de bedoeling dat het debuutalbum van Vintage Future & Mell eind van dit jaar uitkomt.

Videoclips

Enkele clips van de band/act:

Prijzen

Alle genoemde prijzen op de deze pagina zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina wordt de grootste aandacht besteed. BoekJeBandje aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BoekJeBandje behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op via 0514-234111 of per mail aan info@boekjebandje.nl