Mell

1.195,00

 

Mell (evt. met Vintage Future) voordelig en snel boeken? BoekJeBandje.nl is het bemiddelingskantoor waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot Mell.

Categorie: Tags: ,

Omschrijving

MELL, zangeres en muzikante, wordt geboren op 15 oktober 1993 als Melanie Jonk. Op 10-jarige leeftijd neemt ze haar eerste gitaarlessen. Gitaarles is altijd een feestje en zo leert Mell spelenderwijs gitaarspelen. Als gewoonte wordt er tijdens de gitaarlessen meegezongen en dat vindt ze geweldig om te doen. Veel van de nummers die zij leert tijdens de lessen blijken later de basis van haar muzikale opvoeding.

Na de middelbare school, waar haar talent niet onopgemerkt blijft, vindt zij een geweldige vervolgopleiding en na een strenge toelatingsprocedure en auditie wordt ze aangenomen voor de opleiding Artiest-Muziek bij het ROC. Omdat haar hoofdvak ‘zang’ is en ze dus geen aparte gitaarlessen meer krijgt, neemt ze na school lessen bij Jan de Witte, bandlid van 3JS. Hij helpt haar de nummers die ze tijdens de opleiding moet zingen ook te spelen op gitaar. Zo kan ze zich beter inleven in de teksten en de muziek.

Samen met de 3Js

Op haar 15e wordt haar talent opgemerkt door de mannen van 3JS. In deze periode worden er ook al tv-opnames gemaakt over Mell en haar muziek. Afgelopen maanden heeft ze ze tijdens de theatertour ‘Dichter Bij De Horizon’ van 3JS een aantal keren het voorprogramma mogen verzorgen. Tijdens deze optredens heeft zij naast haar eigen nummers ook een aantal covers ten gehore gebracht.

Inmiddels heeft Mell meegedaan aan The Voice of Holland editie 2015. Hierin heeft haar coach Marco Borsato helaas niet gekozen voor Mell maar voor O’gene. Maar dit staat Mell niet in de weg. Deze meid weet wat ze wil en daar gaat zij voor.

Singer-Songwriter

MELL is een geweldige zangeres, die ook haar eigen nummers schrijft. Een singel van deze Volendamse singer/songwriter kan dan ook niet uitblijven. Daarom is zij op dit moment druk bezig, samen met Douwe Bob, een singel op te nemen. Klik hier voor het laatste nieuws en de clip van het nummer ‘I See Your Eyes Everywhere’.

Boekings-info

Mell is te boeken als solo artieste maar ook in combinatie met bijvoorbeeld zanger Simon Stein of als trio zoals met Vintage Future of met een begeleidingsband. Kortom, Mell is een allround artieste voor vele feesten en evenementen.

 

Videoclips

Enkele clips van de band/act:

 

Prijzen

Alle genoemde prijzen op de deze pagina zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina wordt de grootste aandacht besteed. BoekJeBandje aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BoekJeBandje behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op via 0514-234111 of per mail aan info@boekjebandje.nl