Next Chapter

1.695,00

Top Coverband Next Chapter timmert hard aan de weg. In Noord Holland waren ze al een veel gevraagde band en de rest van Nederland is nu aan de beurt.

De medewerkers van BoekJeBandje vertellen je graag meer over deze goede band! Next Chapter is het volgende hoofdstuk bij jou komende feest of evenement!

Omschrijving

Next Chapter is een professionele zes-koppige allround coverband die garant staat voor een avond vol energieke live muziek. Het publiek wordt meegenomen in een muzikaal feestje waarbij de energie van het podium spat.

Niks gemaakte lol of opsmuk, Next Chapter bandleden vinden het heerlijk om voor haar publiek te spelen en dat zie je meteen! Dat is één van de redenen dat deze band zo sterk in opkomst is en steeds meer mensen deze band weten te vinden!

Live muziek moet verder gaan dan alleen het spelen van liedjes. Daarom brengt Next Chapter haar muziek vaak verwerkt tot mash-ups en medleys. Verfrissend maar altijd herkenbaar. Natuurlijk ontbreken de Top2000 klassiekers niet zoals Paradise By The Dashboard Light van Meat Loaf of het mooie I Won’t Give Up van Jason Mraz.

Of het nu een feesttent, festival, bedrijfsfeest of een bruiloft is, Next Chapter weet uw evenement muzikaal tot een hoogtepunt te brengen. Dansen en zingen tot je niet meer kan!

Alle bandleden hebben zeer ruime ervaring in livebands en dat is absoluut te horen en te zien! De bandleden van Next Chapter zijn muzikale toppers en kunnen meer dan alleen hun eigen instrument bespelen. Zo word er bijvoorbeeld veel aandacht besteed aan de achtergrond zang en percussieve elementen. Dit maakt een Next Chapter optreden tot een complete beleving waar je niet om heen kan.

De medewerkers van BoekJeBandje vertellen je graag meer over deze fantastische coverband!

 

Foto’s (C) Anneke Beumer

Videoclip(s)

Enkele clips van de band/act:

Prijzen

Alle genoemde prijzen op de deze pagina zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina wordt de grootste aandacht besteed. BoekJeBandje aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BoekJeBandje behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op via 0514-234111 of per mail aan info@boekjebandje.nl