Orange River

1.050,00

Met een dame op toetsen en een zanger met een goede strot is dit dé coverband voor feesttenten en festivals!

Omschrijving

Een enthousiaste band bestaande uit één dame en vijf heren.
De dame bespeelt de keyboards en verder bestaat de band uit een drummer, bassist, twee gitaristen en een zanger met een goede strot.

De band speelt lekkere stevige covers en weet als geen ander de sfeer er in te houden.
De band speelt nummers van oa. Kensington, Blues Brothers, Doe Maar,Red hot chilli peppers, Abba, Drukwerk, Chef Special , Rammstein , The Police, Queen, Blondie, Jovink, Bökkers, CCR, Kim Wilde, Boudewijn de Groot, Elvis AD/DC en van vele andere.

Videoclips

Enkele clips van de band/act:

Prijzen

TARIEF / TIJDSDUUR / BIJZONDERHEDEN
  • Prijs: €1050 Excl. BTW / Excl. BUMA
  • Duur optreden:3 minuten
  • Geluid: incl. geluid tot 250 personen
  • Licht: Excl.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina wordt de grootste aandacht besteed. BoekJeBandje aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BoekJeBandje behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op via 0514-234111 of per mail aan info@boekjebandje.nl