Piter Wilkens

895,00

Piter Wilkens de Fryske Troubadour voordelig en snel boeken? BoekJeBandje.nl is het bemiddelingskantoor waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot Piter Wilkens.

Omschrijving

Piter Wilkens is zonder twijfel de meest bekende Friestalige troubadour van Friesland. Hij was en is regelmatig te zien bij Omrop Fryslân en doorlopend te vinden op de diverse podia in de provincie. Zijn bijnaam luidt niet voor niks “De stim fan Fryslân”. Hij bracht al zo’n 10 cd-albums uit en verkocht daar inmiddels al meer dan 70.000 exemplaren van. Een absoluut record in de provincie.

Hij treedt niet alleen solo op maar ook met zijn begeleidingsband The Freex. Hij oogst met zijn theatershow “De Fleanende Hollander’ (over Cornelis Vreeswijk) veel succes.

CD’S:

Sjongersbloed, 1993; Timmermantsjoender, 1996; Nocht & Wilkens, 2000; Greideroas, 2001; Romtefyts, 2002; Brutsen Snaren, 2005. It fugeltsje in myn gitaar, 2006. De fleanende Hollanner, 2010.

 

Videoclips

Enkele clips van de band/act:

 

Prijzen

Alle genoemde prijzen op de deze pagina zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina wordt de grootste aandacht besteed. BoekJeBandje aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BoekJeBandje behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op via 0514-234111 of per mail aan info@boekjebandje.nl