PubQuiz XL

2.495,00

Het houden van een PubQuiz is in Nederland enorm populair! Wat is er dan leuker dan een PubQuiz Live! Leuke vragen en een goede band maken de avond compleet en zorgen voor veel lol! 5 uren lang top entertainment!

Omschrijving

Ontzettend populair in Nederland is de pubquiz. Mensen geven zich op in groepen en doen mee aan dit ontzettend leuke en gezellige fenomeen.

Uniek in zijn soort is echter de PUBQUIZ. XL

Een avondvullende show waarin de pubquiz centraal staat. Het speciale aan de Pubquiz xl is dat er gebruik wordt gemaakt van een zeer goede 8 – koppige live band. Deze show is bij uitstek geschikt voor een dorps – of personeels feest. Net als bij een gewone quiz wordt aan het publiek een aantal vragen voorgelegd. Deze worden in 9 rondes afgewerkt. Bij de Pubquiz XL worden er vragen gesteld met behulp van de geweldige live band GROOVESUM
.
En of dat nog niet genoeg is, na afloop speelt de band nog een set (max. 1 uur) met heerlijke dansmuziek.

In totaal duurt de show vijf uur

Videoclips

Enkele clips van de band/act:

Prijzen

Alle genoemde prijzen op de deze pagina zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina wordt de grootste aandacht besteed. BoekJeBandje aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BoekJeBandje behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op via 0514-234111 of per mail aan info@boekjebandje.nl