Queenmania (CZ)

5.795,00

Info of Offerte?

 

Tributeband Queenmania voordelig en snel boeken? BoekJeBandje.nl is het bemiddelingskantoor waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot Tributeband Queenmania.

 

Beschrijving

Het was 24 november 1991 dat Queen-zanger en boegbeeld Freddy Mercury overleed.

Minder dan een jaar later werd in Tsjechië QueenMania opgericht.

Muzikaal eerbetoon

Dit muzikale eerbetoon aan een geniaal artiest en fenomenale rockband maakte sindsdien wereldwijd naam en faam. Zanger Peter Paul Pacut zet op het podium een levensechte Mercury neer, compleet met alle karakteristieke showelementen.

Doe je ogen dicht en je hoort Freddy Mercury. Ook de rest van de band (Gitarist Joe Hajso, Bassist Peter Hajso, Drummer Jirka Jirsa en aanvullend toetsenist Michal David’) heeft zich helemaal ingeleefd in de optredens zoals Queen die in de jaren 70 en 80 te beste gaf.

Dat maakt van een optreden van QueenMania een belevenis, zowel voor echte Queen fans als voor elke andere muziekliefhebber.

De beste

QueenMania treed inmiddels al weer 20 jaar zeer succesvol op voor vele grote publieksevenementen. De band wordt alom geprezen als beste Queenshow ooit en mocht dan ook al talloze onderscheidingen en prijzen in ontvangst nemen.

 

Volg ons en like ons!
error20

Prijzen

De genoemde prijs is de vanafprijs. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Volg ons en like ons!
error20

Videoclips

Enkele clips van de band/act:

Volg ons en like ons!
error20