Rauzer

Op aanvraag

Rauzer is een band die zich richt op dorpsfeesten, kroegen, feesttenten en studentenfeesten. De band redt zich muzikaal prima en weet ook een plan te trekken en dingen voor elkaar te krijgen.

Omschrijving

De Evert, Douwe, Jesse Eric en Jort. Dit zijn de rockende feestgangers van de band Rauzer.

Veelzijdig, prettig gestoord en geschikt voor ieder feest.

De band speelt bekende hits uit de jaren zeventig en negentig en heden. Dit varieert van rock, blues tot frisse funk.

De optredens van Rauzer zijn veel besproken vanwege de energie en dynamiek en hun humoristische interactie met het publiek.

De mannen van Rauzer staan garant voor een unieke ervaring, laat je meeslepen door hun explosieve energie. Hou je goed vast, want het dak gaat eraf.

De mannen spelen wat ze leuk vinden en dat zie je aan hun optredens! Energiek en enthousiast!

 

Videoclips

Enkele clips van de band/act:

Binnenkort volgt nieuw promomateriaal.

Prijzen

Alle genoemde prijzen op de deze pagina zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina wordt de grootste aandacht besteed. BoekJeBandje aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BoekJeBandje behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op via 0514-234111 of per mail aan info@boekjebandje.nl