Release

4.295,00

 

Coverband Release voordelig en snel boeken? BoekJeBandje.nl is het bemiddelingskantoor waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot Release.

 

Omschrijving

“RELEASE laat het los en laat zich gaan. Een sensationele beleving waar de ‘hits van nu’ en de ‘classics van vroeger’ voorbij komen. Een hoge kwaliteit van muzikaal samenspel, choreo’s en een denderende show ontmoeten elkaar in een onvergetelijke ervaring. Stop thinking, start dancing!”

Dé coverband van het moment die door de combinatie van adembenemende vocals, strakke choreo’s en weergaloze arrangementen elk feest tot een fenomenaal hoogtepunt brengt. Uniek zijn twee danseressen die samen met zes daverende muzikanten zorgen voor een gegarandeerde feestsensatie. Laser, Sparkular FX en uitgebreid licht ondersteunen de sterke choreografieën en het muzikaal geweld. Entertainment staat voorop en doordat de band uitsluitend bestaat uit professionals zorgt RELEASE voor een hoge kwaliteit van spel en uitstraling.

 

Videoclips

Enkele clips van de band/act:

 

Extra Mogelijkheden

Tegen meerprijs is de band ook te boeken met:

  • Lasershow
  • Sparkles
  • Vuureffecten

Prijzen

Alle genoemde prijzen op de deze pagina zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina wordt de grootste aandacht besteed. BoekJeBandje aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BoekJeBandje behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op via 0514-234111 of per mail aan info@boekjebandje.nl