Release

4.295,00

Info of Offerte?

 

Coverband Release voordelig en snel boeken? BoekJeBandje.nl is het bemiddelingskantoor waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot Release.

 

Beschrijving

“RELEASE laat het los en laat zich gaan. Een sensationele beleving waar de ‘hits van nu’ en de ‘classics van vroeger’ voorbij komen. Een hoge kwaliteit van muzikaal samenspel, choreo’s en een denderende show ontmoeten elkaar in een onvergetelijke ervaring. Stop thinking, start dancing!”

Dé coverband van het moment die door de combinatie van adembenemende vocals, strakke choreo’s en weergaloze arrangementen elk feest tot een fenomenaal hoogtepunt brengt. Uniek zijn twee danseressen die samen met zes daverende muzikanten zorgen voor een gegarandeerde feestsensatie. Laser, Sparkular FX en uitgebreid licht ondersteunen de sterke choreografieën en het muzikaal geweld. Entertainment staat voorop en doordat de band uitsluitend bestaat uit professionals zorgt RELEASE voor een hoge kwaliteit van spel en uitstraling.

 

Volg ons en like ons!
error20

Prijzen

De genoemde prijs is de vanafprijs. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Volg ons en like ons!
error20

Videoclips

Enkele clips van de band/act:

 

Volg ons en like ons!
error20

Extra Mogelijkheden

Tegen meerprijs is de band ook te boeken met:

  • Lasershow
  • Sparkles
  • Vuureffecten
Volg ons en like ons!
error20