René Le Blanc

Op aanvraag

René Le Blanc timmert al jaren aan de weg als artiest maar echt bekend werd hij door zijn deelname aan “Ik Geloof In Mij’ op SBS6. De weg naar A-Artiest ligt op zijn pad..

Omschrijving

Bekend van o.a. de hit ‘If I Tell You’.

Als René le Blanc het podium betreedt gebeurt er iets op de bühne. De Nederlandse zanger beweegt zich tussen de muziekstijlen van Tom Jones, John Rowles en natuurlijk Engelbert Humperdinck, om de aanwezigen het moment van hun leven te bezorgen.

Meer dan 25 jaar in het vak weet René als geen ander hoe hij zich moet profileren op alle soorten feesten. Ambiance, sfeer, romantiek en temperament. De sympathieke zanger is altijd begaan met zijn publiek en weet deze naar behoren te waarderen.

De combinatie stem performance en uitstraling maken dat René le Blanc een zeer graag geziene artiest is. René, de Nederlandse Engelbert Humperdinck, is zeer geliefd bij zijn fans en publiek. De zanger is niet meer weg te denken op de bühne van de ‘pasar malams’. Vanaf 2016 is René ook hier een graag geziene artiest, en weet hij het publiek met zijn muzikale klanken elke keer weer te verrassen! Met grote regelmaat is hij te zien op de televisie en te horen op de radio. 

Onmiddellijk na zijn school maakte hij zijn entree in de wereld van de showbizz. Met zijn look en warme maar krachtige stemgeluid werd hij al snel vergeleken met Engelbert. Het was dan ook niet vreemd dat hij al snel de Nederlandse Engelbert werd genoemd. Dit jaar komt de zanger met groot nieuws, waar we binnenkort meer over bekend zullen maken. The Crooner zoals hij in de wandelgangen wordt genoemd staat ook in 2021 weer op de bühne in o.a. België, Duitsland en Nederland.

Met “My Baby Love” komt René Le Blanc in februari 2021 met een heerlijke nieuwe single, geheel in de stijl van zijn idool Engelbert Humperdinck. Het warme stemgeluid van René komt in “My Baby Love” goed tot zijn recht en na één keer luisteren zing je het pakkende refrein ook meteen weer mee. 

Foto’s William Rutten

Videoclips

 

 

Prijzen

Alle genoemde prijzen op de deze pagina zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina wordt de grootste aandacht besteed. BoekJeBandje aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BoekJeBandje behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op via 0514-234111 of per mail aan info@boekjebandje.nl

Ik Geloof In Mij

Ik Geloof In Mij

Ik Geloof In Mij is een Nederlandse televisieserie die wordt uitgezonden door SBS6. In de serie worden een aantal relatief onbekende volkszangers gevolgd die nooit zijn doorgebroken, met de verwachting dat dit ook niet meer gaat gebeuren.

Het programma volgt zangers Rutger van Barneveld, René le Blanc, Johan Kettenburg, Dario Kreuger, Wally Mckey, Gio Swikker, Dave van Well[2] en vanaf het tweede seizoen, Martin van Doorn. In het tweede seizoen worden ook videoclipmakers Ron en Said gevolgd, die in het eerste seizoen een bijrol speelden als makers van een videoclip van Wally Mckey.

Het format van het programma is gebaseerd op een gelijknamig programma van Omroep Gelderland, dat werd uitgezonden van 2013 tot 2014. Rutger van Barneveld en René le Blanc werden in dat programma ook gevolgd, samen met enkele andere ambitieuze Gelderse artiesten.

Andere suggesties…

  • Acts

    Rutger van Barneveld

    Rutger van Barneveld is bekend geworden bij het grote publiek door het programma Ik Geloof In Mij op SBS6. Je boekt Rutger van Barneveld bij BoekJeBandje voor alle soorten feesten.

  • Acts

    Snollebollekes

    Met Snollebollekes op je feest dan is het dak niet veilig! Snollebollekes inhuren of boeken?  Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot Snollebollekes.