Rutger van Barneveld

1.095,00

Rutger van Barneveld is bekend geworden bij het grote publiek door het programma Ik Geloof In Mij op SBS6. Je boekt Rutger van Barneveld bij BoekJeBandje voor alle soorten feesten.

Omschrijving

Rutger van Barneveld is een zanger die al sinds 2020 volop aan zijn carriere werkt.Hij begon met optredens voor vrienden en familie en maakte er overal een feestje van. In 2012 won Rutger een talentenjacht tijdens de Waalkadefeesten, hij bleek de beste van alle deelnemers. Deze overwinning bood hem een unieke kans om samen met Frans Duijts een duet te zingen tijdens het concert van Frans Duijts in 2014

“Ik geloof in mij”

Inmiddels is Rutger van Barneveld landelijk bekend door zijn deelname aan de succesvolle SBS6 soap “Ik Geloof In Mij” Het programma biedt talenten zoals Rutger een platform. Net als zijn collega artiesten Rene Le Blanc, Gio Swikker en diverse andere artiesten genieten ze alle van de roem die het programma teweegbrengt.

Rutger is inmiddels bekend van diverse Nederlandstalige nummers zoals “Een Dag Uit Duizend Dromen”, “Was Het Een Droom” maar de grootste hit was toch wel “Helena” In 2021 tekent Rutger van Barneveld een platencontract bij HIT IT! MUSIC, samen met zijn nieuwe platenbaas Casper Janssen gaan ze samen werken aan de uitbouw van de carriere.

Videoclips

Prijzen

Alle genoemde prijzen op de deze pagina zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina wordt de grootste aandacht besteed. BoekJeBandje aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BoekJeBandje behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op via 0514-234111 of per mail aan info@boekjebandje.nl

Ik Geloof In Mij

Ik Geloof In Mij

Ik Geloof In Mij is een Nederlandse televisieserie die wordt uitgezonden door SBS6. In de serie worden een aantal relatief onbekende volkszangers gevolgd die nooit zijn doorgebroken, met de verwachting dat dit ook niet meer gaat gebeuren.

Het programma volgt zangers Rutger van Barneveld, René le Blanc, Johan Kettenburg, Dario Kreuger, Wally Mckey, Gio Swikker, Dave van Well[2] en vanaf het tweede seizoen, Martin van Doorn. In het tweede seizoen worden ook videoclipmakers Ron en Said gevolgd, die in het eerste seizoen een bijrol speelden als makers van een videoclip van Wally Mckey.

Het format van het programma is gebaseerd op een gelijknamig programma van Omroep Gelderland, dat werd uitgezonden van 2013 tot 2014. Rutger van Barneveld en René le Blanc werden in dat programma ook gevolgd, samen met enkele andere ambitieuze Gelderse artiesten.

Andere suggesties…

 • Acts

  Gio Swikker

  De jonge haagse zanger Gio Swikker, bekend geworden door het SBS6 programma “Ik Geloof In Mij” boek je eenvoudig en snel bij BoekJeBandje

 • Acts

  Snollebollekes

  Met Snollebollekes op je feest dan is het dak niet veilig! Snollebollekes inhuren of boeken?  Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot Snollebollekes.

   

 • Acts

  René Le Blanc

  René Le Blanc timmert al jaren aan de weg als artiest maar echt bekend werd hij door zijn deelname aan “Ik Geloof In Mij’ op SBS6. De weg naar A-Artiest ligt op zijn pad..