Sesam Sensation Band

3.450,00

Sesam Sensation boeken voor jou evenement/bedrijfsfeest? Neem contact met ons op!

 

Omschrijving

Dé coverband van dit moment is de Sesam Sensation Band. Onder het motto….

It’s “Music” and “More” weten ze werkelijk elk evenement tot een groot succes te maken!

In de frontlinie vinden we zangeres Anne Stalman en zanger Sebastiano Zafarana. Sebastiano Zafarana…. deze naam klinkt u vast bekend in de oren! Dat klopt!

Sebastiano was kandidaat bij The Voice of Holland en zat in het team van Roel van Velzen. Daarnaast is hij een ex-musicalster uit de stal van Joop van den Ende en speelde o.a. rollen in de voorstellingen Elisabeth, Titanic & Jeans 12′. Tevens werkte hij mee aan Musical Awards Gala’s en was Sebastiano als solist te zien in ‘Musicals in Ahoy’.

Anne is bekend van o.a. ‘Op zoek naar Evita’ Ze eindigde bij de laatste 5! Daarnaast heeft ze in diverse musicals gewerkt waaronder We Will Rock You waar ze de eer had om te mogen samenwerken met niemand minder dan Brian May van Queen!

Beide entertainers worden muzikaal begeleid door vier zeer getalenteerde instrumentalisten die het bekende muzikaal hoge niveau van de Sesam Sensation Band bewaken. Buiten hun vertrouwde instrumenten beheersen deze heren ook perfect hun stem. Met maar liefst zes leadvocalisten brengt de Sesam Sensation Band een programma waarbij het publiek zich al snel aanwezig waant bij een avond met vele verschillende artiesten.

De Sesam Sensation Band is interactief, veelzijdig, origineel en beschikt daarnaast ook nog eens over een grote dosis energie die zeer aanstekelijk op het publiek werkt. Mede door de verrassende muzikale wendingen die er in het repertoire te vinden zijn weet de Sesam Sensation Band een ieder aan zich te binden en heeft de band in no time een klik met het publiek gemaakt.

Kortom de Sesam Sensation Band is ‘the must have’ voor elk evenement!

 

Videoclips

Enkele clips van de band/act:

Extra info

Hebben de onderstaande artiesten begeleid:

Ilse de Lange – Trijntje Oosterhuis – OG3ne – Wolter Kroes – Jan Smit – Lee Towers
George Baker – Edsilia rombley – Bløf – Alain Clark – Willeke Alberti
Berget Lewis – DJ. Jean – Erik de Zwart – Rene Froger – Jeroen Nieuwenhuize – Jody Bernal
Gerard Joling – Gordon – Caro Emerald – Vengaboys – Jeroen van der Boom
Dean & Ben Saunders – Guus Meeuwis – The Trammps – Dries Roelvink – Racoon
Ruth Jacott – Frans Duijts – Ali B – Luv – Nick & Simon – Peter Koelewijn
Eva Simons – Martin Morero – De 3J’s – Django Wagner – Rene Schuman
Tino Martin – André Hazes – Frans Bauer – Thomas Berge – Drukwerk – Henk Wijngaard
De Jonnies – Xander de Buisonjé – Ronnie Flex – kensington – Charly Luske – Douwe Bob
Waylon – Diggy Dex

Prijzen

Alle genoemde prijzen op de deze pagina zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina wordt de grootste aandacht besteed. BoekJeBandje aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BoekJeBandje behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op via 0514-234111 of per mail aan info@boekjebandje.nl