Signature

1.295,00

Signature bestaat uit een aantal ervaren muzikanten die al jaren aan de weg timmeren. Van pop tot rock en Nederlandstalig. Wat ze ook spelen, het is muzikaal en ze spelen de tent plat!

Omschrijving

Coverband Signature is een spontane, strakke en energieke vijfkoppige band. Spetterend in een feesttent, stijlvol op een bedrijfs- of trouwfeest. Sfeer, kwaliteit en professionaliteit staan voorop! Deze rasmuzikanten en de enthousiaste zangeres delen hun passie voor muziek met het publiek: het plezier straalt van de optredens af! Typerend is de interactie met de toeschouwers en een goede afstemming met de opdrachtgever. Want “een feestje bouwen doe je samen!”

De band speelt een superbreed repertoire, van rockclassics uit de jaren ’80 tot de grootste hits van dit moment. Zing mee met de beste Nederpop, swing en spring het dak eraf tijdens een lekkere dance-and-rap-medley, gevolgd door een sfeervol akoestisch moment of een Italiaanse ballad, om daarna weer door te feesten. Gevarieerd van begin tot eind, van medleys tot mash-ups, voorzien van een mooie lichtshow en kwalitatief geluid. Zelf zien en horen? Signature boeken, bij BoekJeBandje natuurlijk 🙂

Sign up for Signature!

Trouwplannen? Je zet maar één keer je signature onder een trouwakte, deze dag verdient een fantastisch huwelijksfeest! Signature is dé band voor de perfecte muzikale omlijsting en tekent hier graag voor, in samenspraak met het bruidspaar.

 

Videoclips

Enkele clips van de band/act:

Prijzen

Alle genoemde prijzen op de deze pagina zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina wordt de grootste aandacht besteed. BoekJeBandje aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BoekJeBandje behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op via 0514-234111 of per mail aan info@boekjebandje.nl