Smûk

1.495,00

Info of Offerte?

 

Smûk is een jonge en energieke cover en feestband uit Friesland. Hoe jong ze zijn, ze hebben inmiddels al een aantal jaren podiumervaring en dat is te merken! Grote en kleine feesten, ze draaien de muziekale handen er niet voor om!

 

Beschrijving

Jong geleerd, oud gedaan

Alle bandleden hebben een veelzijdige muzikale jeugd gehad en in veel verschillende bandjes gespeeld. Deze jonge energieke muzikanten hebben halverwege 2015 de band SMÛK in het leven geroepen en zijn gedreven hun muziek met het publiek te delen. Bij zowel het repeteren als het optreden draait het om de liefde voor de muziek en er met elkaar en het publiek één groot feest van maken!

Binnen het repertoire worden grote muzikale helden van de jaren ’80 tot nu, ruim vertegenwoordigd; denk daarbij aan Bon Jovi, Elvis Presley, Toto en Queen. Met de ervaring van Jarin op gitaar, Simon op bas, Sjoerd op toetsen, Ruerd op drums en Dian als zangeres, blaast de band met hun knallende hits het publiek elke keer omver.

Hits van alle tijden

Ook voor hits van eigen bodem kan je SMÛK bezoeken. De Dijk, Anouk, Waylon en Marco Borsato zijn graag geziene/gehoorde artiesten bij alle leden van de band. Daarnaast worden de nieuwe hits van de laatste jaren ook meegenomen in het repertoire, waardoor jong en oud uit hun dak kan gaan.

Plezier!

Door de liefde voor veel verschillende soorten artiesten en muzikale genres, de ervaring die ze hebben opgedaan in voorgaande bands en het plezier dat ze met elkaar hebben, omdat ze niet alleen bandleden, maar vooral ook vrienden zijn, is het gegarandeerd dat met SMÛK het dak er keer op keer af gaat!

Volg ons en like ons!
error20

Prijzen

De genoemde prijs is de vanafprijs. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Volg ons en like ons!
error20

Videoclips

Enkele clips van de band/act:

 

Volg ons en like ons!
error20