Smûk

1.495,00

Smûk is een jonge en energieke cover en feestband uit Friesland. Hoe jong ze zijn, ze hebben inmiddels al een aantal jaren podiumervaring en dat is te merken! Grote en kleine feesten, ze draaien de muziekale handen er niet voor om!

 

Omschrijving

Jong geleerd, oud gedaan

Alle bandleden hebben een veelzijdige muzikale jeugd gehad en in veel verschillende bandjes gespeeld. Deze jonge energieke muzikanten hebben halverwege 2015 de band SMÛK in het leven geroepen en zijn gedreven hun muziek met het publiek te delen. Bij zowel het repeteren als het optreden draait het om de liefde voor de muziek en er met elkaar en het publiek één groot feest van maken!

Binnen het repertoire worden grote muzikale helden van de jaren ’80 tot nu, ruim vertegenwoordigd; denk daarbij aan Bon Jovi, Elvis Presley, Toto en Queen. Met de ervaring van Jarin op gitaar, Simon op bas, Sjoerd op toetsen, Ruerd op drums en Dian als zangeres, blaast de band met hun knallende hits het publiek elke keer omver.

Hits van alle tijden

Ook voor hits van eigen bodem kan je SMÛK bezoeken. De Dijk, Anouk, Waylon en Marco Borsato zijn graag geziene/gehoorde artiesten bij alle leden van de band. Daarnaast worden de nieuwe hits van de laatste jaren ook meegenomen in het repertoire, waardoor jong en oud uit hun dak kan gaan.

Plezier!

Door de liefde voor veel verschillende soorten artiesten en muzikale genres, de ervaring die ze hebben opgedaan in voorgaande bands en het plezier dat ze met elkaar hebben, omdat ze niet alleen bandleden, maar vooral ook vrienden zijn, is het gegarandeerd dat met SMÛK het dak er keer op keer af gaat!

Videoclips

Enkele clips van de band/act:

Prijzen

Alle genoemde prijzen op de deze pagina zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina wordt de grootste aandacht besteed. BoekJeBandje aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BoekJeBandje behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op via 0514-234111 of per mail aan info@boekjebandje.nl

Andere suggesties…

  • Bands

    DeBandNL

     

    Een superfeest verdient een superband, DeBandNL is zo een band!