Stageline

3.295,00

 

Stageline voordelig en snel boeken? BoekJeBandje.nl is het bemiddelingskantoor waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot Stageline.

 

Omschrijving

Vet, vetter, vetst; dat is stageline! Vijf gedreven topmuzikanten. Terzijde gestaan door een stel licht- en geluidstechnici van hetzelfde kaliber.

Stageline omspant het hele spectrum. Van classics en stevige rock tot de laatste hits. Van uitbundige happy hardcore tot ingetogen ballads en van Hollands tot dance.

Stageline beschikt niet alleen over een ongelooflijk repertoire. De band rijgt de verschillende stijlen ook op een verrassende manier aan elkaar. Elk publiek krijgt wat het wil en dat in de overtreffende trap. Stageline is een muzikale wervelstorm die op het juist moment ook een aangenaam briesje kan zijn.

De band deed vooral in het noorden van het land al van zich spreken. Hoog tijd dat de rest van nederland ook een flinke portie stageline over zich heen krijgt.

Deze top-formatie boek je natuurlijk bij het Vetste boekingskantoor 🙂

 

Videoclips

Enkele clips van de band/act:

Prijzen

Alle genoemde prijzen op de deze pagina zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina wordt de grootste aandacht besteed. BoekJeBandje aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BoekJeBandje behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op via 0514-234111 of per mail aan info@boekjebandje.nl