Stemmingsorkest Butterfly

Prijs op aanvraag

Stemmingsorkest Butterfly is op dit moment een van de beste en meest gevraagde acts voor dorpsfeesten. Zij passen hun optredens altijd aan aan het feest waar ze optreden, succes is dus vanzelfsprekend. Vandaar dat zij vaker terug gevraagd worden op de feesten!

Omschrijving

Butterfly is één van de beste “stemmings – orkesten” van dit moment. Overal waar deze band optreedt gaat de zaal of tent helemaal plat.

Vooral in het Noorden zijn zij een veelgevraagde act voor bruiloften, matinees, café’s en feest-tenten. Het gezelschap is in staat om zowel jong als oud te vermaken. Zij beschikken over een uitgekiend repertoire variërend van Nederlandstalige feestnummers tot rock, en van ballad tot smartlap.

Op de ouderwetse manier (en daarmee bedoelen wij dus degelijk muzikaal vakmanschap), zonder mee – lopende computer weten zij het publiek op te zwepen. Met veel enthousiasme weten zij de zaal voor zich te winnen. Door de manier van musiceren is de band in staat om in te spelen op elke spontaan ontstane situatie in de zaal.

Een ideaal gezelschap als er lekker ouderwets feestgevierd moet worden.

Videoclips

Enkele clips van de band/act:

Prijzen

Alle genoemde prijzen op de deze pagina zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina wordt de grootste aandacht besteed. BoekJeBandje aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BoekJeBandje behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op via 0514-234111 of per mail aan info@boekjebandje.nl