The Clarks

3.975,00

The Clarks, onvervalste rockclassics, bekend van VI bij Veronica en bekend van de theatershows van Johan Derksen.

Omschrijving

Misschien wel de meest bekende classic rock band van Nederland, The Clarks! Op menig privé- , openbaar of bedrijfsfeest hebben ze al gestaan in bijvoorbeeld Italië, Monaco, Amerika!

Begonnen als huisband van bijvoorbeeld Nederland Muziekland zijn ze uitgegroeid tot één van de grote namen van Nederland. Inmiddels hebben ze weer een TV seizoen achter de rug als huisband van Veronica Inside.

De band toert de afgelopen 4 jaar samen met Johan Derksen door Nederland en bezoeken de theaters door heel Nederland.

Let op, deze band is op dit moment een hot-item, de boekingsagenda loopt snel vol!
Speelduur 2x 45 minuten of 1x 60 minuten.

Prijzen

De genoemde prijs op deze pagina is excl. BUMA en BTW. De band maakt gebruik van eventueel aanwezig geluid. BoekJeBandje kan u een aanbieding doen voor een boeking mét licht en geluid.  Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina wordt de grootste aandacht besteed. BoekJeBandje aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BoekJeBandje behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op via 0514-234111 of per mail aan info@boekjebandje.nl

Videoclips

Enkele clips van de band/act:

 

Extra informatie

De band maakt gebruik van op de locatie reeds aanwezig licht en geluid.

Speelduur 2×45 minuten of 1x 60 minuten.