The Java Guitars

op aanvraag

Onvervalste Indorock, gespeeld door zeer ervaren muzikanten. Perfect voor een dansavond of country-gerelateerd feest! The Java Guitars met Ben Poetiray, origineel en zeer dansbaar!

Omschrijving

Ze zijn terug!

Onvervalste Indorock zoals men dat al die jaren van hen gewend was!

Eigenlijk begon alles in 1958, de eerste rockstijl van eigen bodem, de Indorock. Voor een groot deel van de Indische jongeren in Nederland was de Indorock een manier van zichzelf te uiten. Gitaren en een opzwepend en dansbaar ritme zorgde voor volle speelavonden met een hoge mate van dansbaarheid.

Er waren destijds veel (bekende) Indorock bands zoals de Tielman Brothers, The Hot Jumpers en bijvoorbeeld The Poetiray Brothers. Deze laatste band begon in 1962 met op gitaar Ben Poetiray. Na wat omzwervingen bij andere bands kwam Ben terug in 1974 en speelde nog anderhalf jaar met The Entertainers. Ben heeft die jaren gespeeld in o.a. The Javalins en de Mr. Showband.

Ben staat bekend om zijn echte Indorock gitaarspel doorspekt met entertainment. Het publiek geniet dan ook enorm als hij tijdens de Guitar Boogie zijn gitaar in de lucht gooit. Maar.. Ben doet het niet alleen, hij doet het samen met de bandleden van The Java Guitars!

Videoclips

Enkele clips van de band/act:

Prijzen

Alle genoemde prijzen op de deze pagina zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina wordt de grootste aandacht besteed. BoekJeBandje aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BoekJeBandje behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op via 0514-234111 of per mail aan info@boekjebandje.nl