The Nightflight

3.495,00

 

Wilt u The Night Flight inhuren voor een optreden? Bij ons kunt u gemakkelijk, snel en tegen de scherpste prijs The Night Flight boeken / huren. Wilt u liever met iemand persoonlijk spreken? Bel dan nu: 0514-234111.

 

Omschrijving

The Night Flight | Een non-stop High Energy live-band experience! 9 jonge topmuzikanten op het podium, die samen zorgen voor één show vol energie, sensationele acts, springende, luidkeels zingende menigten en een feest dat uit zijn voegen barst. De muzikanten hebben één gezamenlijk doel: zoveel mogelijk mensen een onvergetelijk feest bezorgen.

The Night Flight boeken

Met dit doel voor ogen speelde de band succesvol op onder meer vele grote Festivals, Dorpsfeesten, Feestweken en Corporate Events. The Night Flight bestaat uit 3 vocals, 2 te gekke blazers en een waanzinnig strakke 4–mans ritmesectie. Onze zanger en de 2 zangeressen vormen samen een ijzer sterke fronten staan garant voor sterke, meerstemmige zang, indrukwekkende choreografieën, feest en volop interactie met het publiek. Het repertoire is erg breed variërend van hedendaagse hits, floorfillers, Dance, 90’s, classics tot en met de beste Nederlandstalige meezingers, die worden samengesmolten tot een sensationele show waar veel ruimte is voor improvisatie!

Boekingen van The Night Flight

Het repertoire van The Night Flight is herkenbaar voor iedereen en resulteert in een uitbundige feestsfeer! The Night Flight is door hun energieke optredens, muzikale kwaliteit en verrassende medleys en mash-ups uitgegroeid tot een gevestigde naam onder Nederlandse coverbands.

 

Videoclips

Enkele clips van de band/act:

Extra Mogelijkheden

De show is uit te breiden met:

  • LED WALLS: €1095,-
  • XXL Special FX pakket (Flames/Sparklers/Co2/Confetti/vertical hazers): €995
  • Vertical hazers, CO2 & CONFETTIKANONNEN: €495,- –
  • FEEST DJ (inclusief DJ booth/draaitafels/techniek): €695,-

Prijzen

Alle genoemde prijzen op de deze pagina zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina wordt de grootste aandacht besteed. BoekJeBandje aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BoekJeBandje behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op via 0514-234111 of per mail aan info@boekjebandje.nl