Toni Macaroni & his Swinging Devils

2.195,00

De Rock and Roll sensatie Toni Macaroni & the Swinging Devils inhuren of boeken? Op deze pagina vindt je alle informatie over deze leuke en sensationele band!

Omschrijving

Van origine een Rock and Roll band opgericht in 1972 (!) in het Gooi. Heden ten dage zijn nog 3 van de 4 originele bandleden actief in de band!

Een band met een muzikale historie:

begin jaren 70 speelden ze in het voorprogramma van Fats Domino in de Doelen in Rotterdam
waren ze te zien in het VPRO televisie programma Van Oekels Discohoek
brachten ze diverse singels, video’s en DVD’s uit in eigen beheer

Vele malen stonden de heren geprogrammeerd op festivals met grote namen zoals Mud, The Rubettes, The Fortunes, The Sweet, Mariska Veres, The Shoes en The Animals. Dergelijke shows deed de band ook in Engeland oa in de “The Brighton’s Town Centre Hall”.

Tweede helft van de jaren 80 werd een nieuwe muzikale koers ingezet, het Goud Van Oud circuit. In 2011 verscheen de muziekvideo Black Slacks. Een classic Rock and Roll song met invloeden van de jaren 50.

De succesformule van Toni Macaroni zit hem in de razend knap aneengesmede medleys uit de jaren 60 en 70 en een energieke stage-show (inclusief een portie acrobatiek) gebracht door een stel prima muzikanten.

 

 

Videoclips

Enkele clips van de band/act:

Prijzen

Alle genoemde prijzen op de deze pagina zijn exclusief licht en geluid en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina wordt de grootste aandacht besteed. BoekJeBandje aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BoekJeBandje behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op via 0514-234111 of per mail aan info@boekjebandje.nl